Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό σεμινάριο! Η ΕΣΗΕΑ καλεί τα μέλη της να μάθουν την κορυφαία πολεμική τέχνη των Ισραηλινών
Life
| 2023-09-15 15:16:00

Φοβερό σεμινάριο! Η ΕΣΗΕΑ καλεί τα μέλη της να μάθουν την κορυφαία πολεμική τέχνη των Ισραηλινών

Sportdog Team
Φοβερό σεμινάριο! Η ΕΣΗΕΑ καλεί τα μέλη της να μάθουν την κορυφαία πολεμική τέχνη των Ισραηλινών

Πρόσκληση σε σεμινάριο αυτοάμυνας από το μέλος της ΕΣΗΕΑ Ευθύμη Κουτσούκη

Πρόσκληση από τον δημοσιογράφο και μέλος της ΕΣΗΕΑ
Ευθύμη Κουτσούκη
σε ανοιχτό σεμινάριο αυτοάμυνας

Προς όλους τους δημοσιογράφους - μέλη της ΕΣΗΕΑ

Σας προσκαλώ στην αίθουσα εκδηλώσεων 3ου ορόφου, Ακαδημίας 20, της ΕΣΗΕΑ, για διεξαγωγή ανοιχτού / δωρεάν σεμιναρίου αυτοάμυνας Krav Maga (Μάχη Επαφής), το οποίο θα πραγματοποιήσω ο ίδιος, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, 12:00 - 15:00. Ως υψηλόβαθμος, με ουσιαστική εμπειρία, εκπαιδευτής (Instructor) του συγκεκριμένου συστήματος αυτοάμυνας, ιδρυτής του EXcellent Krav Maga, πιστοποιημένος από την παγκόσμια ομοσπονδία, την IKMF (International Krav Maga Federation).

Λίγα λόγια για το Krav Maga
Πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και μαχητικό σύστημα αυτοάμυνας, κάτι παραπάνω από οποιαδήποτε πολεμική τέχνη, το οποίο έχει πλήρη, άμεση και αποτελεσματική εφαρμογή στη σύγχρονη, σκληρή πραγματικότητα. Διανύοντας μια εποχή αυξημένης εγκληματικότητας, το Krav Maga, με προέλευση από τον ισραηλινό στρατό, διαθέτει την πιο ευρεία γκάμα αντιμετώπισης κινδύνων πάσης φύσεως, υπό όλες τις συνθήκες -στο δρόμο, σε ανοιχτούς και κλειστούς δημόσιους χώρους, εισβολή στο σπίτι κ.τ.λ.-, με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση, αποφυγή, πρόληψη κάθε πιθανού κινδύνου, καθώς και τη γρήγορη, ουσιαστική αντιμετώπιση πάσας απειλής κι επίθεσης. Με σωστή αξιοποίηση όλου του σώματός μας (παλάμες, γροθιές, κλωτσιές, αγκωνιές, γονατιές και πολλά ακόμη χτυπήματα) ή και με χρήση αντικειμένων που βρίσκονται είτε στο χώρο, είτε πάνω μας. Ακόμα κι αν ο επιτιθέμενος φέρει μαχαίρι, ρόπαλο, πιστόλι κ.α.

Γιατί στα σενάρια του «πεζοδρομίου» δεν υφίστανται κανόνες... Ένα άρτια δομημένο σύστημα, με τεράστια διεθνή απήχηση κι αναγνώριση, ως το πιο ιδανικό, για πολίτες, σώματα ασφαλείας, V.I.P. Protection, φυσικά και παιδιά. Γεγονός που το καθιστά ξεχωριστό, μοναδικό και προσαρμόσιμο στις ανάγκες όλων μας.

Όσον αφορά στους συναδέλφους της ΕΣΗΕΑ, ενδείκνυται, για τον καθένα, η γνωριμία με το εν λόγω νοητικό και σωματικό γνωστικό αντικείμενο, ειδικότερα για αστυνομικούς, δικαστικούς, αθλητικούς συντάκτες και αυτονόητα για τις γυναίκες συναδέλφους, οι οποίες συνήθως προτιμούνται ως στόχοι ληστών κι άλλων κακοποιών στοιχείων.

Διότι η γνώση πάνω στην αυτοάμυνα και δη όταν πραγματοποιείται με ευχάριστο τρόπο, που συνοδεύεται, συν τοις άλλοις, με ορθή και αποτελεσματική σωματική άσκηση, αποτελεί ανεκτίμητο εφόδιο στις ημέρες μας.
Ένα σεμινάριο που θα δώσει μια σαφή, πρώτη εικόνα για το πως μπορούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Ευθύμης Κουτσούκης 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags