Facebook Pixel Σοφία Χατζηπαντελή - Κατερίνα Καραβάτου: Απαράδεκτη βρισιά από Χατζηαπαντελή στον "αέρα" - Πάγωσε η Καραβάτου - ΔΕΝ το έκοψε ο ΣΚΑΪ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-09-22 23:45:00

Απαράδεκτη βρισιά από Χατζηπαντελή στον "αέρα" - Πάγωσε η Καραβάτου - ΔΕΝ το έκοψε ο ΣΚΑΪ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απαράδεκτη βρισιά από Χατζηπαντελή στον "αέρα" - Πάγωσε η Καραβάτου - ΔΕΝ το έκοψε ο ΣΚΑΪ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι μόνο είπε μία λέξη που δεν έπρεπε στο επεισόδιο του "My Style Rocks", αλλά το κανάλι αποφάσισε πως δεν έπρεπε να κοπεί.

Σε πρωταγωνίστρια του My style rocks εξελίσσεται η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία καθημερινά δίνει ρεσιτάλ με τις κριτικές και τις ατάκες της.

Πρόσφατα για παράδειγμα αρπάχτηκε με παίκτρια που την αμφισβήτησε και ενοχλήθηκε από τη στάση της Μορτασίας. Όταν ήρθε η σειρά του μοντέλου να κρίνει την εμφάνιση της παίκτριας, φανερά εκνευρισμένη της είπε ότι όχι μόνο είναι εκτός κόνσεπτ, αλλά και ότι δεν σέβεται την κριτική επιτροπή.

«Θέλω αυτή τη φορά να μην μιλάς και να ακούς. Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα ως τώρα, το γινάτι, το attitude… δεν μας σέβεσαι. Ούτε την ώρα μας, ούτε το κόνσεπτ. Ξέρεις γιατί; Αυτό δεν είναι στο κόνσεπτ. Δεν το διάβασες, δεν μας σέβεσαι επειδή έχεις αυτό το ύφος. Εγώ δεν ήρθα από τόσο μακριά να κάθομαι εδώ και να μην με σέβεσαι. Εγώ δουλεύω στη μόδα, εσύ δεν ξέρω τι κάνεις. Αλλά εγώ ξέρω ότι αυτό δεν είναι μόδα. Παπούτσι λάθος. Αν ήθελες να κάνεις μια προσπάθεια ήταν να βάλεις μια κάλτσα από πάνω. Τίποτα δεν έκανες. Εσύ έβαλες ένα πουκάμισο, έναν κορσέ και τα δύο είναι άσχημα και νομίζεις ότι είσαι διαφορετική. Όχι. Για μένα είναι 1 στα 10, δεν μπορώ να βάλω μηδέν. Απορώ που σου έβαλαν 2 από πίσω», είπε η Σοφία.

My style rocks – Η απάντηση της παίκτριας

Τότε η παίκτρια του My style rocks πήρε τον λόγο και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος ανάμεσά τους.

«Να με ακούς όταν σου μιλάω. Να σέβεσαι και τον χρόνο μας και την καριέρα μας. Εγώ είμαι η μόδα, εσύ είσαι η Μορτασία», της είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

 

Ωστόσο, λόγων κακών ελληνικών της, πριν από λίγες ημέρες υπέπεσε και σε ένα… φάουλ όταν έβρισε στον «αέρα» και ο ΣΚΑΪ δεν το έκοψε! Η Κατερίνα Kαραβάτου… πάγωσε όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neopolis.gr (@neopolisgr)

Σοφία Χατζηπαντελή: Το όνομα που έχει δώσει στα φρύδια της- Και γιατί το έκανε

Κάποιοι, ίσως, ξέρουν τη Σοφία Χατζηπαντελή μόνο για τα φρύδια της. Και όταν αντιλήφθηκε το ενδιαφέρον για αυτό το χαρακτηριστικό της, τους έδωσε όνομα. 

Η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε για εκείνη τη στιγμή, για τα σχολικά της χρόνια, ενώ εξομολογήθηκε πως έως τώρα δεν είχε φίλους και παρέες, γιατί «οι περισσότεροι δεν με ήθελαν», σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ. 

«Ήμουν στη Νέα Υόρκη, περίπου 18 χρονών και έδινα συνέντευξη νομίζω στους New York Times. Ο δημοσιογράφος μιλούσε μόνο για τα φρύδια μου και είπα “δώσ’τους και όνομα, να τα ονομάσουμε Βερόνικα. Κι αν θέλετε συνέντευξη από τα φρύδια μου, πάρτε τη Βερόνικα”», περιέγραψε γελώντας το μοντέλο που έσπασε στερεότυπα στον χώρο της μόδας με το μονόφρυδό της. 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις ενδυματολογικές επιλογές που έκανε ως μαθήτρια. «Στο σχολείο πήγαινα με latex, ποτέ μου δεν φόρεσα αθλητικά, φορούσα τακούνια. Δεν έκανα γυμναστική, τους είπα ότι είχα ένα πρόβλημα», περιέγραψε η Σοφία Χατζηπαντελή. 

«Στο σχολείο οι περισσότεροι δεν με ήθελαν για το στυλ μου», συμπλήρωσε και επιβεβαίωσε ότι έτρωγε μόνη της στα διαλείμματα, στην τουαλέτα. «Έχω διάσπαση ελλειμματικής προσοχής και άγχος. Είχα τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό μου και το μόνο που με βοήθησε ήταν η τέχνη», συμπλήρωσε. 

 

Σοφία Χατζηπαντελή: Όλη μου τη ζωή, οι περισσότεροι δεν με ήθελαν 

Η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε και για τη διαφορετική πραγματικότητα που βιώνει πλέον. 

«Όλη μου τη ζωή, οι περισσότεροι δεν με ήθελαν, ήμουν μόνη μου, δεν είχα πολλές παρέες και φίλους. Δεν είχα κανένα άλλον πέρα από την οικογένειά μου να με αγαπά», είπε αρχικά το μοντέλο, που φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση με το My Style Rocks. 

«Τώρα έχω τόσο πολύ κόσμο σε Ελλάδα και Κύπρο που με αγαπάει και με καταλαβαίνει. Αυτό για εμένα είναι κάτι καινούριο», συμπλήρωσε. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags