Facebook Pixel Survivor: "Άνοιξαν στόματα" για το Survivor - Γι΄ αυτό πήγαιναν κρυφά στη ζούγκλα Βασάλος και Μαριαλένα - Νέο ΒΙΝΤΕΟ!
Life
| 2023-09-25 07:52:00

"Άνοιξαν στόματα" για το Survivor - Γι΄ αυτό πήγαιναν κρυφά στη ζούγκλα Βασάλος και Μαριαλένα - Νέο ΒΙΝΤΕΟ!

Sportdog Team
"Άνοιξαν στόματα" για το Survivor - Γι΄ αυτό πήγαιναν κρυφά στη ζούγκλα Βασάλος και Μαριαλένα - Νέο ΒΙΝΤΕΟ!

Ούτε ο Σάκης Κατσούλης γνώριζε για τις νυχτερινές βόλτες τους, αλλά και για όσα έκαναν στη ζούγκλα!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ο πρωταγωνιστής του περσινού Survivor, παρότι δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό.

Μάλιστα, μία από τις σκηνές που τον σημάδεψαν, ήταν το πλάνο της νυχτερινής κάμερας, όταν τους τσάκωσαν μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να απομονώνονται στην ζούγκλα για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να επικρατεί αναστάτωση.

Αρχικά ειπώθηκε πως ο Κωνσταντίνος τρώει κρυφά μαζί με άλλους φαγητά που αφήνουν locals σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ενώ μετά από αυτά ακούστηκε πως... υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον ίδιο και παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, με την Μαριαλένα και τον Σάκη Κατσούλη να τους κάνουν πλάτες για να συναντιούνται.

Τελικά, η αλήθεια ήταν απλή, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή της, η πρώην παίκτρια αποκάλυψε πως πήγαιναν για φαγητό!

Δείτε μετά το 19ο λεπτό:

Τέλος για το... ζευγάρι του Survivor - Η Σταυρούλα "έδιωξε" τον Βασάλο - Γιατί δεν τον θέλει στη ζωή της! (Vid)

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Σταυρούλα Χρυσαειδή σε βραδινή της έξοδο και η ίδια έμεινε για λίγο μπροστά σε αυτή για να απαντήσει σε κάποιες από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μίλησε, δηλαδή, για τη ζωή της μετά το Survivor All Star και για τις επαφές που διατηρεί με κάποιους από τους παίκτες.

Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα, μάλιστα, για το οποίο ρωτήθηκε, έχει να κάνει με την ερωτική της ζωή και το σύντροφο που ανέφερε έμμεσα πως υπάρχει στη ζωή της, σε προηγούμενη συνέντευξή της. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως δεν υπάρχει σύντροφος...

«Τώρα είμαι ελεύθερη και ωραία. Είμαι καλά. Αυτό με τη νέα σχέση κάπου το είδα. Δεν έχω σχέση. Είπα πως ξεκίνησα να βγαίνω με ένα παιδί και είναι πάρα πολύ πρόσφατο. Εν τέλει, δεν κατέληξε κάπου και γράψανε παντού ότι είμαι ερωτευμένη»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο ξεκαθάρισε: «Πέρα από τα social δεν έχουμε κάποιες επαφές, δεν το έχουμε επιδιώξει»

Άλλωστε, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε σχολιάσει σχετικά: «Μια χαρά παιδί είναι, προφανώς, και όποιος πει το αντίθετο θα είναι ψέματα. Αλλά θεωρώ ότι δεν ταιριάζουμε, είμαστε τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Θα έπρεπε να γίνουν πολλοί συμβιβασμοί, και από τις δύο πλευρές, για να ταιριάξει εκείνος στο δικό μου κόσμο κι εγώ στον δικό του. Δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο, μια χαρά φίλοι είμαστε και νομίζω ότι είναι καλύτερα να μείνει έτσι»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags