Facebook Pixel Φάρμα: Δείτε την Τετάρτη 27/9 στις 21:00 στο 3ο Επεισόδιο
Life
| 2023-09-27 16:55:00

Φάρμα: Δείτε την Τετάρτη 27/9 στις 21:00 στο 3ο Επεισόδιο

Sportdog Team
Φάρμα: Δείτε την Τετάρτη 27/9 στις 21:00 στο 3ο Επεισόδιο

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00 στο Star

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Σπύρου Πολύζου και τον τραυματισμό της Μαρίλιας, λόγω του ατυχήματος με το άλογο και της μεταφοράς της στο νοσοκομείο, η γαλάζια ομάδα δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας. Ο Σπύρος Κοσμάς, ως αρχηγός της ομάδας υπέδειξε ως 1η Μονομάχο την Μαρία Περπινιά.

Οι συνθήκες στη σκηνή συνεχίζουν να δυσκολεύουν τη γαλάζια ομάδα ενώ κάποιοι από τους παίκτες έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν προβλήματα και με το φαγητό. Στο σπίτι δεν είναι όλοι σύμφωνοι με τον τρόπο που εκτελούνται κάποιες εργασίες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσορίζει τους παίκτες στη 2η Δοκιμασία Ασυλίας, όπου θα πρέπει να χωριστούν σε ζευγάρια. Τα μέλη της ομάδας που θα καταφέρουν να αποσπάσουν περισσότερες φορές τον «Κρίκο», θα κατακτήσουν τη νίκη και κανένα μέλος αυτής της ομάδας, δεν θα κινδυνεύει με αποχώρηση.

Για τη χαμένη ομάδα ακολουθεί Συμβούλιο. Κάποια μέλη της έχουν πάρει «βαριά» την ήττα και είναι απογοητευμένα με την απόδοσή τους. Η Μαρία είναι προβληματισμένη, καθώς ως 1η Μονομάχος θα κληθεί να επιλέξει τον 2ο ή τη 2η Μονομάχο.

Πόσο δύσκολη θα είναι αυτή η απόφαση για τη Μαρία και με ποια κριτήρια θα γίνει η επιλογή; Πως θα νιώσει εκείνος ή εκείνη που θα επιλέξει;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο αντίπαλοι θα διανυκτερεύσουν σε δύο μαγικά δεντρόσπιτα - τα λεγόμενα «σπιτάκια των Μονομάχων», ώστε να ξεκουραστούν, να ηρεμήσουν και να σκεφτούν τη στρατηγική τους για την επερχόμενη Μονομαχία του Αχυρώνα.

*** ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΑΤΗ ΤΗΣ «ΦΑΡΜΑΣ»
Στο επεισόδιο της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου, οι παίκτες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, γνώρισαν για πρώτη φορά, τον Μάνθο Πισιμίση, που θα είναι ο επιστάτης της Φάρμας.

Ο Μάνθος έχει 24 χρόνια προϋπηρεσίας στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρκαλού Αρκαδίας και από τότε που θυμάται τον εαυτό του ασχολείται με τη γη και τα ζώα, καθώς είναι μέλος της τρίτης γενιάς που συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση.

Από μικρός επάνω στο τρακτέρ, πάντα μαζί με τον πατέρα του, να τον συμβουλεύει και να τον καθοδηγεί. Ο πατέρας του ήταν εκείνος που του έμαθε ότι για να λάβεις απλόχερα τα δώρα της φύσης, πρέπει να την αγαπάς, να τη σέβεσαι και να την προστατεύεις. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το μάθημα ζωής.

Το ίδιο ισχύει και με τα ζώα. Την αγάπη και τη φροντίδα που τους προσφέρεις, σου την επιστρέφουν στο πολλαπλάσιο! Οι γνώσεις του για τα ζώα είναι αρκετές, καθώς στην οικογενειακή μονάδα που διατηρούν κάνει εκτροφή αιγοπροβάτων, μοσχαριών και γουρουνιών.

Επίσης, ασχολείται με την καλλιέργεια της γη, και κυρίως με τις ζωοτροφές, όπως η βρόμη, το κριθάρι και το τριφύλλι. Παράλληλα, ασχολείται με την καλλιέργεια πατάτας και λαχανικών για το εμπόριο, αλλά και για προσωπική χρήση. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πέρα από κτηνοτρόφος και αγρότης, είναι και ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στη Βυτίνα.

Δείτε εδώ το trailer του 3ου επεισοδίου της ΦΑΡΜΑΣ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags