Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Στέφανος Κασσελάκης: "Κωλοτούμπα" Τριανταφυλλόπουλου με το ΒΙΝΤΕΟ για Κασσελάκη - "Οι λεβάντες που το διέδωσαν..."!
Life
| 2023-10-03 09:20:00

"Κωλοτούμπα" Τριανταφυλλόπουλου - Χαμός με το ΒΙΝΤΕΟ για Κασσελάκη - "Οι λεβάντες που το διέδωσαν..."!

Sportdog Team
"Κωλοτούμπα" Τριανταφυλλόπουλου - Χαμός με το ΒΙΝΤΕΟ για Κασσελάκη - "Οι λεβάντες που το διέδωσαν..."!

Τρομερή αναστάτωση και "κράξιμο" στο διαδίκτυο, μετά από λάθος που έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος. Μάλιστα, μετά από σχετικά τηλέφωνα, αναγκάστηκε να ανασκευάσει. Πάντως, την ανάρτηση δεν την "εξαφάνισε", τίμιος!
 

Ένα αποτυχημένο αστείο ή μία… λάθος ανακάλυψη έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο twitter για τον Στέφανο Κασσελάκη και έγινε χαμός στο twitter.

Ο γνωστός δημοσιογράφος το απόγευμα της Δευτέρας δημοσίευσε ένα βίντεο από κάποιο παιδικό πάρτι των 90s και υποστήριξε πως ο πιτσιρικάς που χορεύει είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, με το σχόλιο ότι «από μικρός φαινόταν θα γίνει πρόεδρος».

Η ανάρτηση όμως προκάλεσε «θόρυβο», πολλά σχόλια και αντιδράσεις. Τελικά, λίγη ώρα αργότερα ήρθε η διόρθωση από τον ίδιο, ο οποίος έγραψε: «Επικοινώνησαν μαζί μου απο το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη και με διαβεβαίωσαν πρώτον ότι στο βιντεο δεν είναι ο ίδιος και δεύτερον ότι χόρευε καλύτερα απο αυτόν τον… λεβεντη που τα δίνει όλα. Αυτά για να μην υπάρχουν υπόνοιες σε ορισμένους εδώ μέσα ότι έχω σχέση με το συγκεκριμένο βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο.Όσο για του λεβέντες που το διέδωσαν αντιλαμβάνεστε απο ποιο περιβάλλον προέρχονται…».

Ιδού και η ανάρτηση:

Η πρώτη πρόβλεψη Τριανταφυλλόπουλου μετά την εκλογή Κασσελάκη - "Με εντολή Τσίπρα, τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ…"

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο επίκεφαλής της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δρόσος, απέσπασε στον β΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών, το 56,69% έναντι 43,31% % της Έφης Αχτσιόγλου.

Όπως επίσης έγινε γνωστό ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικά τόσο με τον Στ. Κασσελάκη όσο και με την Ε.  Αχτσιόγλου, ενώ με τον κ.  Κασσελάκη επικοινώνησε και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμελλος.   

«Σήμερα το φως κέρδισε», τόνισε αρχικά ο νέος πρόεδρος, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τους πάντες για τον ενθουσιασμό, ενώ προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να μην σπρώχνονται. «Η σκέψη μου είναι με τους πληγέντες στη Θεσσαλία», συνέχισε, λέγοντας πως περιμένει η πολιτεία να στηρίξει τους πλημμυροπαθείς όπως πρέπει. Έπειτα ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του, που «παρά τις δυσκολίες, μπήκαν στις ουρές και απέδειξαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να μείνει εδώ».

Ευχαριστώντας τους εθελοντές της καμπάνιας του, είπε πως «χωρίς εκείνους δε θα ήταν σήμερα εδώ», ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα 30 μέλη της Κ.Ε. που με τη βοήθειά τους, «βρέθηκε απέναντι στον λαό».

 

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πάντως, προέβλεψε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη, που έγινε με τη... βοήθεια του Αλέξη Τσίπρα, θα είναι και το "τέλος" του ΣΥΡΙΖΑ!

Ιδού τι έγραψε:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags