Facebook Pixel Survivor - Γιώργος Λιανός: Απόφαση Βόμβα Ατζούν, τέλος ο Γιώργος Λιανός από το Survivor - Πασίγνωστο όνομα ο νέος παρουσιαστής!
Life
| 2023-10-25 07:20:00

Απόφαση-Βόμβα Ατζούν, τέλος ο Γιώργος Λιανός από το Survivor - Πασίγνωστο όνομα ο νέος παρουσιαστής!

Sportdog Team
Απόφαση-Βόμβα Ατζούν, τέλος ο Γιώργος Λιανός από το Survivor - Πασίγνωστο όνομα ο νέος παρουσιαστής!

Ο Τούρκος απογοητευμένος από τα περσινά νούμερα του ριάλιτι, τα αλλάζει όλα ενόψει του νέου κύκλου και δίνει τα ηνία σε ένα πρόσωπο που θα κάνει γκελ...

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Survivor, με τις πληροφορίες που φτάνουν στα χέρια μας να χαρακτηρίζονται εως και…ΒΟΜΒΕΣ.

Με την κουβέντα που είχε προηγηθεί λίγο καιρό πριν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνο) και τους όρους που είχε θέσει για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ατζούν τον Θέλει πολύ και αυτό δεν κρύβεται. Όμως ο όρος του Ντάνου ήταν να επιστρέψει ως παρουσιαστής στο show και όχι ως παίκτης.

Πράγμα που οδηγεί σε αδιέξοδο. Ή μήπως όχι; Ο Γιώργος Λιανός έχει ήδη λάβει την μερίδα του λεοντος σε γυρίσματα τα τελευταία χρόνια. Και ήδη βρίσκεται σε ένα πρότζεκτ, τον προθάλαμο του Survivor, το I’m a celebrity get me out of here…

Αυτό, σύμφωνα και με τις πληροφορίες, θα είναι και το κύριο πρότζεκτ που θα λάβει μέρος φέτος. Με τον Ατζούν να είναι έτοιμος για μεγάλη αλλαγή. Στην θέση του παρουσιαστή. Στο πλευρό του Γιώργου Λιανού, που θα λείπει περισσότερο φέτος, λόγω ταξιδιών στην ΕΛλάδα.

Και ποιος καλύτερος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Η πηγή του SPORTS365.gr αναφέρει πως ο Ντάνος έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Τούρκο Παραγωγό και αναμένεται να βρίσκεται στον Άγιο ΔΟμίνικο με την έναρξη του 2024. Ίσως να δούμε πολλά διαφορετικά φέτος. Να είστε έτοιμοι. Οι ανατροπές είναι συνεχείς.

Χωρισμός-βόμβα για διάσημο του Survivor - Τον χώρισε μόλις γύρισε και είναι ζευγάρι με τον Τόνυ Δημητρίου! (Vid)

Μία αναφορά στην προσωπική ζωή του έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά τη διάρκεια του «Fay’s time». Αφορμή γι’ αυτή τη συζήτηση στάθηκε η Emilia Vodos και η αποκάλυψη που είχε κάνει πως ο σύντροφός της δεν την άφηνε να συμμετάσχει σε reality.

«Εγώ δεν χώρισα επειδή πήγα στο Survivor. Προέκυψε…», αρκέστηκε να αναφέρει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όταν η Μαρία Φραγκάκη και η Μάρτζυ Λαζάρου ανέφεραν πως η εν λόγω σύντροφος είχε επικοινωνήσει μαζί του στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και είχαν ανταλλάξει μεγάλα λόγια, ο δημοσιογράφος προσπάθησε να αλλάξει θέμα, λέγοντας πως έχει περάσει 1,5 χρόνος από τότε.

«Αυτή έχει άλλη σχέση τώρα και είναι μια χαρά. Ο σύντροφός της είναι φίλος μου. Εγώ σε αυτά είμαι πολύ open. Μου αρέσει πολύ η Σουηδία. Έχω ερωτευτεί τρεις φορές στη ζωή μου», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Σου εύχομαι Λάμπρο να ερωτευτείς πάρα πολύ», ήταν η ευχή της Φαίης πριν δώσει πάσα για διαφημίσεις.

 

Να σημειωθεί πως κατά τη συμμετοχή του στο Survivor ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό Στεφανία Γκουρνέλου. Οι δυο τους χώρισαν λίγο καιρό μετά την επιστροφή του δημοσιογράφου στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και εδώ και περίπου έναν χρόνο είναι ζευγάρι με τον Τόνυ Δημητρίου, με τους δυο τους να μοιράζονται στα social media χιουμοριστικά βίντεο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags