Facebook Pixel Survivor: Έτοιμη για Survivor διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια - "Τέλος" κορυφαία ονόματα με απόφαση Ατζούν! (Vid)
Life
| 2023-10-30 09:20:00

Έτοιμη για Survivor διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια - "Τέλος" κορυφαία ονόματα με απόφαση Ατζούν! (Vid)

Sportdog Team
Έτοιμη για Survivor διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια - "Τέλος" κορυφαία ονόματα με απόφαση Ατζούν! (Vid)

Μεγάλες αλλαγές στο ριάλιτι που έρχεται για να... σώσει τον ΣΚΑΪ, σε μία δύσκολη τηλεοπτική σεζόν. Γιατί ο Τούρκος αποφάσισε να τα αλλάξει όλα και ποια είναι η εντυπωσιακή ξανθιά που ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο;

Ο κύβος ερρίφθη και η προετοιμασία του νέου «Survivor» ξεκινά μέσα στον Νοέμβριο.

Άλλωστε οι επιδόσεις στο βραδινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ που ήταν απογοητευτικές τόσο με τους «Πανθέους» όσο και το «I am a Celebrity get me out of here» δεν αφήνουν στο κανάλι του Φαλήρου περιθώρια για πειραματισμούς με καινούργια προγράμματα.

Στόχος το «Survivor» να επιστρέψει στην κλασσική του μορφή δηλαδή με «Διάσημους» και «Μαχητές». Όσον αφορά στους «Διάσημους» δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν θα δούμε κάποια πρόσωπα από προηγούμενους κύκλους ή το κανάλι και η Acun Medya θα πάνε σε μια ολοκαίνουργια ομάδα.

«Survivor»: Το πιθανότερο ενδεχόμενο

Πιθανότερο ενδεχόμενο είναι το δεύτερο ώστε να δοθεί στο τηλεοπτικό κοινό η αίσθηση της πραγματικής ανανέωσης. Η ομάδα των «Μαχητών» θα επιλεγεί όχι μόνο με αγωνιστικά κριτήρια αλλά και δεξιότητες στον τομέα του ριάλιτι γι’ αυτό θα γίνουν και πολύ αναλυτικές συνεντεύξεις σε όσους περάσουν στην τελική φάση.

Αυτό που θέλει το κανάλι είναι το πρότζεκτ να έχει δυναμική και στο κομμάτι των αγωνισμάτων αλλά και στο κομμάτι του ριάλιτι. Μάλιστα ήδη εξετάζονται γενναίες αλλαγές στους στίβους μάχης αλλά και στις διαδικασίες της ασυλίας και της αποχώρησης για να «φρεσκαριστεί» το ριάλιτι επιβίωσης και σε αυτό το επίπεδο.

Πηγή: reader.gr

Σοφία Δανέζη: Με αδίκησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ήταν σκληρή η άποψη του για μένα - Θέλω Survivor!

Η Σοφία Δανέζη παραχώρησε συνέντευξη το Σάββατο στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα με αφορμή τη συμμετοχή στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, δε, η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «Ανδρέας Μικρούτσικος» και την κόντρα των δύο κατά τη διάρκεια του Big Brother.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Δανέζη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω να συζητήσω κάτι για τον κύριο Ανδρέα Μικρούτσικο. Τον σέβομαι και έχουμε μεγαλώσει με Μικρούτσικο. παιδιά. Θεωρώ όμως ότι με αδίκησε και κάπως λίγο μετακίνησε και τον κόσμο προς μια άλλη κατεύθυνση. Καλά έκανε, η δουλειά του αυτή. Δεν μπορεί να είναι με όλους και δεν μπορεί να υποστηρίζει όλο τον κόσμο. Η άποψη του ήταν πολύ σκληρή θεωρώ για μένα και από εκεί και πέρα όλα καλά».

«Βεβαίως και θα συνεργαζόμουν μαζί του. Άμα τα έχεις καλά στο κεφάλι σου και τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, με όλους τα βρίσκεις. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε, ακόμα, η Σοφία Δανέζη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, όπου επίσης τόνισε πως δύσκολα θα έπαινε στο Big Brother All Star, ενώ δήλωσε έτοιμη να πάει στο Survivor!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

 

<meta content="Η Σοφία Δανέζη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο " Γεια="" σου",="" μιλά="" για="" το="" "big="" brother,="" τον="" Ανδρέα="" Μικρούτσικο,="" Έκτορα="" Μποτρίνι,="" τη="" Μαρία="" Ψυχαράκη="" και="" αρκετούς="" ακόμη.="" "="" itemprop="description">

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags