Facebook Pixel Απαράδεκτη χειρονομία Χατζηπαντελή στον "αέρα" - Δεν το "έκοψε" ο ΣΚΑΪ και μετά εξαφάνισε το ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε το!
Life
| 2023-10-31 09:00:00

Απαράδεκτη χειρονομία Χατζηπαντελή στον "αέρα" - Δεν το έκοψε ο ΣΚΑΪ και μετά εξαφάνισε το ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε το!

Sportdog Team
Απαράδεκτη χειρονομία Χατζηπαντελή στον "αέρα" - Δεν το έκοψε ο ΣΚΑΪ και μετά εξαφάνισε το ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε το!

Ξέφυγε το γνωστό μοντέλο στον "αέρα" και έκανε μία χειρονομία που προκάλεσε τρομερές αντιδράσεις και ανάγκασε το κανάλι να κατεβάσει από παντού το συγκεκριμένο πλάνο.

H Σοφία Χατζηπαντελή παρεξηγήθηκε με το σχόλιο που της έκανε η Ραμόνα Βλαντή στον αέρα του «My Style Rocks» και η κόντρα τους πολύ γρήγορα ξεπέρασε τα όρια!

Αφορμή ήταν το σχόλιο που έκανε η Ελεάνα, όταν ανέφερε πως θέλει να χρησιμοποιεί πιο ωραίες λέξεις, όταν μιλάει με την πεθερά της, προκειμένου να τη συμπαθήσει.

«Και εμείς το ίδιο Θέλουμε. Πιο elevated λέξεις στα ελληνικά», είπε η Ραμόνα Βλαντή, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να της απαντά: «Αυτή γελά με τον εαυτό της. Μην της δίνεις σημασία. Μιλάς με εμένα».

Τότε, η Βλαντή ανέφερε: «Είναι καλύτερα τα ελληνικά της, κατάλαβες;», ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή της είπε σε έντονο ύφος: «Εγώ δεν μιλάω καν ελληνικά και είμαι σε αυτή τη θέση».

Θέλοντας να ελαφρύνει λίγο το κλίμα, η Ραμόνα Βλαντή της είπε: «Εγώ νόμιζα ότι έχεις χιούμορ, αλλά…».

Η Σοφία Χατζηπαντελή από τη μεριά της, δεν άφησε φυσικά, αναπάντητο το σχόλιό της. «Αν θέλεις να δεις το χιούμορ μου, don’t worry, περίμενε να το δεις», είπε.

Η κόντρα τους όμως συνεχίστηκε, καθώς όπως θα δείτε παρακάτω στο ΒΙΝΤΕΟ, η Χατζηπαντελή έκανε μία άσεμνη χειρονομία προς την Βλαντή ενώ η δεύτερη έφευγε από το πλατό της εκπομπής, η οποία προβλήθηκε κανονικά στο επεισόδιο στην τηλεόραση και... εξαφανίστηκε λίγες ώρες αργότερα, από αυτό που βρίσκεται πλέον στο αρχίο του ΣΚΑΪ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags