Facebook Pixel Survivor: Βρέθηκε ο… νέος Τριντάφυλλος για το Survivor - Κλείνει και πασίγνωστη τραγουδίστρια μετά τον Σοϊλέδη (Vid)
Life
| 2023-11-27 07:30:00

Βρέθηκε ο… νέος Τριαντάφυλλος για το Survivor - Κλείνει και πασίγνωστη τραγουδίστρια μετά τον Σοϊλέδη (Vid)

Sportdog Team
Βρέθηκε ο… νέος Τριαντάφυλλος για το Survivor - Κλείνει και πασίγνωστη τραγουδίστρια μετά τον Σοϊλέδη (Vid)

Ο Ατζούν φορτσάρει για να κλείσει το ρόστερ στο ριάλιτι και εκτός από Μαχητές, θα έχει και κάποιους πρώην παίκτες. Μάλιστα, ο "Ντάφυ" του πρότεινε κι ένα όνομα που μπορεί να κάνει στη Ζούγκλα όση ταραχή κι αυτός!

Επιστρέφει το Survivor με νέο κύκλο το 2024, ενώ όπως έγινε γνωστό η πρώτη παίκτρια της ομάδας των «Διασήμων» έχει ήδη πει το ναι για τη συμμετοχή της, σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ.

Η παίκτρια δεν είναι άλλη από την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έχει ήδη ταξιδέψει δύο φορές στον Άγιο Δομίνικο και σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι ετοιμάζει ξανά βαλίτσες.

Το ριάλιτι επιβίωσης θα προβληθεί και πάλι από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με νέα επεισόδια, νέους παίκτες αλλά και κάποιους... παλιούς γνώριμους.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ, που ανακοινώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής, ενώ από ο,τι φαίνεται ο νέος κύκλος του ριάλιτι θα ακολουθήσει το μοντέλο του All Star με την παραγωγή να βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιους από τους παλιούς παίκτες.

Σύμφωνα με το OPEN η παραγωγή του Survivor έχει κάνει κάποιες πρώτες επαφές και με την Κατερίνα Δαλάκα, αλλά και τον Τριαντάφυλλο. Την ίδια στιγμή, μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου”, έγινε γνωστό πως ο Άρης Σοϊλέδης δέχτηκε πρόταση και είπε το “ναι”.

Ο Τριαντάφυλλος πάντως ως καλεσμένος στον ΣΚΑΪ, απέφυγε να επιβεβαιώσει εάν θα πάει, τόνισε πως είναι δύσκολο και αφού άφησε να εννοηθεί πως ο Άρης Σοϊλέδης είναι έτοιμος για να μπει στο αεροπλάνο, έκανε πρόταση στον Ατζούν, λέγοντας πως πρέπει να κλείσει τους Αλέξη Παππά και Βασίλη Σίμο. Μάλιστα, για τον δεύτερο επίσης πρώην παίκτη του ριάλιτι, τόνισε πως η παραγωγή δεν τον έχει μετρήσει καλά και συμπλήρωσε ότι έχει να δώσει πολλά!

 
 

Ραντεβού με τον Ατζούν Ιλίτζαλι η ” μπουλντόζα” Ειρήνη Παπαδοπούλου για την επιστροφή της στο ριάλιτι

Την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο X Factor πριν αρκετά χρόνια και από τότε ξεκίνησε την καριέρα της στο τραγούδι.

Το 2017 ήταν μέλος του πρώτου Ελληνικού Survivor που Σημείωσε τεράστια επιτυχία όμως αποχώρησε οικειοθελώς ανοίγοντας το δρόμο στον Γιώργο Αγγελόπουλο αφού μέχρι τότε θεωρούνταν από τα φαβορί. Ιστορικές ήταν οι κόντρες της με τον Στέλιο Χανταμπάκη αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Πέρσι που έγινε το survivor All Star το όνομα της Ειρήνης Παπαδοπούλου ακούστηκε έντονα και μάλιστα κάποια στιγμή η ίδια είχε ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο γράφοντας ότι ήρθε η στιγμή!

Η στιγμή δεν ήρθε τελικά αφού η Ειρήνη Παπαδοπούλουεξαιτίας υποχρεώσεων πήρε την απόφαση να μην ταξιδέψει στο νησί της Καραϊβικής! Ποτέ όμως που δεν είναι αργά.

Το γραμμάτιο που δεν ξεχρεώθηκε πέρσι με την επιστροφή της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο ριάλιτι επιβίωσης μάλλον έρχεται να εξαργυρωθεί φέτος. Τις επόμενες εβδομάδες επίκειται συνάντηση προσωπικά του τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι με την ελληνίδα τραγουδίστρια και το ενδεχόμενο να δούμε την μπουλντόζα του Survivor ξανά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είναι κάτι παραπάνω από πιθανό

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags