Facebook Pixel Η πρώτη τηλεοπτική βόμβα της σεζόν μόλις έπεσε - Μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο!
Life
| 2023-11-24 14:44:00

Η πρώτη τηλεοπτική βόμβα της σεζόν μόλις έπεσε - Μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο!

Sportdog Team
Η πρώτη τηλεοπτική βόμβα της σεζόν μόλις έπεσε - Μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο!

Πολλοί τσακωμοί, πολλά δημοσιεύματα, πολλά σενάρια. Η πρώτη συμφωνία πάντως έγινε...
 

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες γύρω από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τον αγώνα των εκπομπών και sites να εξασφαλίσουν αποκλειστικές ειδήσεις σχετικά με τα συμβόλαια των παρουσιαστών και το μέλλον των εκπομπών τους. Χτυπάει που λες πριν από λίγο το τηλέφωνο, ένας συνάδελφος στην άλλη γραμμή μου λέει: «Άκουσες την Μενεγάκη που μόλις “δίκασε” τη Σκορδά;». Φυσικά δεν είπε ποτέ το όνομά της στον αέρα, αλλά σε συνδυασμό με τα σημερινά και χτεσινά σχόλια της Φαίης μέσα από τη δική της εκπομπή, ο συνειρμός ήταν σχεδόν αναπόφευκτος: «Το θέμα είναι, κάποιος ο οποίος δεν θέλει να λέγονται σενάρια για τον εαυτό του, μπορεί να λέει σενάρια για τους άλλους και το μέλλον τους;».

Εδώ και έναν μήνα, εκτός από το Open που λανσάρει σε δόσεις το νέο του ψυχαγωγικό πρόγραμμα, η συζήτηση επικεντρώνεται στο Mega. Όπως έχουμε γράψει ξανά εδώ, η πρωινή και μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, θα έχει αλλαγές την επόμενη σεζόν -κάτι που θεωρούν σίγουρο πλέον ακόμα και σημαντικά πρόσωπα του καναλιού. Όταν ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όμως, παραδέχεται ότι ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι, πρώτον, επιβεβαιώνει όλους εμάς που λέγαμε ότι υπάρχει και από αλλού ενδιαφέρον για εκείνον. Αλλιώς γιατί ένα κανάλι να θέλει να τον δεσμεύσει από τόσο νωρίς; Και, ναι, αυτό λέγεται τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Εξάλλου η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική βόμβα της σεζόν έχει ήδη πέσει, αλλά δεν την έχει πάρει ακόμα χαμπάρι (σχεδόν) κανείς γιατί ήταν εφοδιασμένη με σιγαστήρα. Όταν γίνει γνωστή, θα προκαλέσει ένα πολύ ενδιαφέρον ντόμινο ανακατατάξεων. Κάποιοι μπορεί να χαρούν αρχικά, γιατί θα θεωρήσουν ότι η εξέλιξη τους ευνοεί αλλά στη συνέχεια μπορεί να νιώσουν εκπλήξεις.

Πηγή: okmag.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags