Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Παρουσιάστρια από ΜΕΓΑΛΟ κανάλι στο Survivor - Έκανε ραντεβού με Ατζούν, μπαίνει για λίγες ημέρες! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-11-24 19:02:00

Παρουσιάστρια από ΜΕΓΑΛΟ κανάλι στο Survivor - Έκανε ραντεβού με Ατζούν, μπαίνει για λίγες ημέρες! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Παρουσιάστρια από ΜΕΓΑΛΟ κανάλι στο Survivor - Έκανε ραντεβού με Ατζούν, μπαίνει για λίγες ημέρες! (ΦΩΤΟ)

Ο Τούρκος θέλει να προκαλέσει ντόρο, τουλάχιστον στην έναρξη του ριάλιτι και για αυτό συζητάει με ένα όνομα που θα συζητηθεί.

Ο χρόνος κυλά πλέον αντίστροφα για την έναρξη της στελέχωσης των δύο ομάδων για το νέο Survivor.

Ενα Survivor, το οποίο θα παρουσιάσει γι’ ακόμη μια χρονιά ο Γιώργος Λιανός, ενώ ο Ατζούν Ιλιτζαλί, επιθυμεί και θέλει να κρατήσει στον Αγιο Δομίνικο και την Καλομοίρα.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο Τούρκος μεγιστάνας, δεν στοχεύει στην παρουσίαση, δίπλα στον Λιανό, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, αλλά στη συμμετοχή της Καλομοίρας, ως παίκτριας στο Survivor, στην ομάδα των Διασήμων.

Υπενθυμίζουμε, ότι στόχος του Ατζούν είναι η μια ομάδα να αποτελείται από All Star παίκτες, με συμμετοχή στα προηγούμενα παιχνίδια και η δεύτερη ομάδα να αποτελείται από Διασήμους.

Σε αυτή την ομάδα, θέλει να δει ο Ατζούν την Καλομοίρα, η οποία δεν αποκλείεται να πει το ναι, έστω και για συμμετοχή της για μικρό χρονικό διάστημα, αν και οι πιθανότητες, αυτό τελικά να συμβεί, είναι αρκετά περιορισμένες.

Πηγή: dokari.gr

 

"Πίκρα" για Ατζούν - Η αγαπημένη του τραγουδίστρια έριξε άκυρο για Survivor - Παίρνει εκπομπή στην τηλεόραση!

Η καινούρια σεζόν του Survivor ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς καθώς λόγω αλλαγών της αρχικής σκέψης για τη δημιουργία ενός κύκλου με παλιούς παίκτες, τελικά ο Acun Ilicali αποφάσισε να πάει σε κάτι δοκιμασμένο, με νέους Μαχητές αλλά και λίγους βετεράνους των Διάσημων, οι οποίοι είχαν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από προηγούμενες σεζόν.

Δύο από αυτές τις περιπτώσεις είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα. Και τα δύο κορίτσια αποβλήθηκαν πέρυσι μετά από το ίδιο συμβάν που καταγγέλθηκε από συμπαίκτη τους, ότι τους είδε στο δάσος να προμηθεύονται αντικανονικά κινητό τηλέφωνο η μία και τσιγάρα η άλλη.

Η αποβολή τους από το ριάλιτι οδήγησε σε καταγγελίες που ίσως έφταναν να λυθούν στη δικαστική οδό, όμως όπως όλα δείχνουν τα προβλήματα λύθηκαν και οι δύο κοπέλες θα ταξιδέψουν για την Καραϊβική. Μάλιστα στην πρωινή εκπομπή Πρωινό Σουσού αποκαλύφθηκε από το ρεπορτάζ το ποσό που θα πάρουν οι δύο παίκτριες, το οποίο θα αγγίζει τα 7.000€ εβδομαδιαία.

Ο τρίτος παίκτης που έχει κλείσει για το επόμενο Survivor είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα αμείβεται με 5.000€ την εβδομάδα. Τέλος, η τέταρτη παίκτρια που έχει συμφωνήσει είναι η Σοφιάνα Αβραμάκη, επίσης βετεράνος του παιχνιδιού, η οποία είναι ενεπλακή σε φήμες για σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη σε προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι. Η Σοφιάνα θα αμείβεται με 2.500€ ανά εβδομάδα.

 

Αντίθετα, στο παιχνίδι δεν θα βρεθεί η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία σε δηλώσεις της τόνισε πως έχει κλείσει ο κύκλος της στο ριάλιτι. Η τραγουδίστρια αποτελεί αγαπημένη παίκτρια του Ατζούν Ιλιτζαλί και για αυτό άλλωστε βρέθηκε και δύο φορές στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο τώρα αποκάλυψε πως ετοιμάζεται για τις πίστες και την τηλεόραση!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Βρέθηκε ο… νέος Τριαντάφυλλος για το Survivor - Κλείνει και πασίγνωστη τραγουδίστρια μετά τον Σοϊλέδη (Vid)

Επιστρέφει το Survivor με νέο κύκλο το 2024, ενώ όπως έγινε γνωστό η πρώτη παίκτρια της ομάδας των «Διασήμων» έχει ήδη πει το ναι για τη συμμετοχή της, σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ.

Η παίκτρια δεν είναι άλλη από την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έχει ήδη ταξιδέψει δύο φορές στον Άγιο Δομίνικο και σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι ετοιμάζει ξανά βαλίτσες.

Το ριάλιτι επιβίωσης θα προβληθεί και πάλι από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με νέα επεισόδια, νέους παίκτες αλλά και κάποιους... παλιούς γνώριμους.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ, που ανακοινώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής, ενώ από ο,τι φαίνεται ο νέος κύκλος του ριάλιτι θα ακολουθήσει το μοντέλο του All Star με την παραγωγή να βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιους από τους παλιούς παίκτες.

Σύμφωνα με το OPEN η παραγωγή του Survivor έχει κάνει κάποιες πρώτες επαφές και με την Κατερίνα Δαλάκα, αλλά και τον Τριαντάφυλλο. Την ίδια στιγμή, μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου”, έγινε γνωστό πως ο Άρης Σοϊλέδης δέχτηκε πρόταση και είπε το “ναι”.

Ο Τριαντάφυλλος πάντως ως καλεσμένος στον ΣΚΑΪ, απέφυγε να επιβεβαιώσει εάν θα πάει, τόνισε πως είναι δύσκολο και αφού άφησε να εννοηθεί πως ο Άρης Σοϊλέδης είναι έτοιμος για να μπει στο αεροπλάνο, έκανε πρόταση στον Ατζούν, λέγοντας πως πρέπει να κλείσει τους Αλέξη Παππά και Βασίλη Σίμο. Μάλιστα, για τον δεύτερο επίσης πρώην παίκτη του ριάλιτι, τόνισε πως η παραγωγή δεν τον έχει μετρήσει καλά και συμπλήρωσε ότι έχει να δώσει πολλά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags