Facebook Pixel Survivor: Μεγαλύτερη βόμβα και από την επιστροφή "Ντάνου" στο Survivor - "Κωλοτούμπα" Ατζούν, βάζει κορυφαίο όνομα!
Life
| 2023-12-08 09:20:00

Μεγαλύτερη βόμβα και από την επιστροφή "Ντάνου" στο Survivor - "Κωλοτούμπα" Ατζούν, βάζει κορυφαίο όνομα!

Sportdog Team
Μεγαλύτερη βόμβα και από την επιστροφή "Ντάνου" στο Survivor - "Κωλοτούμπα" Ατζούν, βάζει κορυφαίο όνομα!

Ο κόσμος τον ζητάει στο ριάλιτι ξανά, ο ίδιος δεν ήταν ιδιαίτερα ζεστός, όμως ο Τούρκος κάνει τη μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες ώρες, δίνοντας του πάρα πολλά χρήματα...

Πριν τα μέσα Ιανουαρίου αναμένεται να λάβει χώρα η πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor, με τα castings τόσο για την ομάδα των Μαχητών όσο και για αυτή των Διασήμων να συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, παραγωγή και ΣΚΑΪ στοχεύουν σε μία φουρνιά παικτών οι οποίοι θα ιντριγκάρουν το τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο με τους έντονους χαρακτήρες τους αλλά και με τις επιδόσεις τους στα αθλήματα, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί σε φρέσκα πρόσωπα για το ριάλιτι.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε και ορισμένους -μετρημένους στα δάχτυλα βέβαια- παλιούς παίκτες να επιστρέφουν στον Άγιο Δομήνικο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο κομμάτι των παλιών παικτών βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή των Άρη Σοϊλέδη, Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου, ενώ στα ονόματα-έκπληξη των νέων παικτών φιγουράρει πλέον αυτό του ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, πρώην συντρόφου και πατέρα του δεύτερου παιδιού της Αγγελικής Ηλιάδη που επίσης έχουμε δει σε… πληθώρα ριάλιτι προγραμμάτων.

 

Όσο για τον 5ο; Κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» του OPEN «τσάκωσε» στα γραφεία της Acun Medya τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.

Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία και πρόταση στον Τζέιμς Καφετζή. Παρά την δικαστική διαμάχη του πρώην παίκτη με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Τούρκο φαίνεται να τα αφήνει όλα στην άκρη για χάρη της τηλεθέασης και τον… πολιορκεί με πάρα πολλά χρήματα για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο!

Ούτε Δαλάκα ούτε Ασημίνα - Τεράστια ανατροπή με τον τιμωρημένο παίκτη που επιστρέφει στο Survivor! (ΦΩΤΟ)

Προτεραιότητα για τον ΣΚΑΪ αλλά και τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι είναι αυτή τη στιγμή το λανσάρισμα του νέου κύκλου του «Survivor» που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Reader θα γίνει την Κυριακή 10 ή τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου. Χωρίς βέβαια να αποκλείεται πάντα ο αιφνιδιασμός της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων (έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν) στη λογική του να παίξει κάποιες μέρες το ριάλιτι επιβίωσης χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο απέναντι. Και όλα αυτά στον «απόηχο» των πολύ κακών αποτελεσμάτων στους πίνακες τηλεθέασης για το «I am a Celebrity get me out of here». Παραγωγικά βέβαια το ριάλιτι με τους διάσημους που δεν άρεσε όπως φάνηκε καθόλου στο εγχώριο τηλεοπτικό κοινό ευνοεί το στήσιμο του νέου «Survivor» καθώς μεγάλο μέρος των συντελεστών βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και δουλεύει.

Το επόμενο «Survivor» θα είναι στην κλασσική του μορφή: «Μαχητές» και «Διάσημοι». Όσον αφορά στην πρώτη ομάδα έχει καταρτιστεί από το εγχώριο παράρτημα της Acun Medya που εργάζεται πυρετωδώς στα γραφεία στο Μαρούσι ήδη η τελική πενηντάδα. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν και στους δοκιμαστικούς στίβους μάχης αλλά και σε ψυχολογικά τεστ όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποδείξουν πως έχουν δυνατότητες και στον τομέα του ριάλιτι. Τώρα όσον αφορά στην ομάδα των «Διάσημων» τα πράγματα είναι πιο σύνθετα: Ο ΣΚΑΪ ιδανικά θέλει μια ολοκαίνουργια ομάδα κάτι δύσκολο με δεδομένη την άνθιση που επικρατεί σε όλους τους καλλιτεχνικούς τομείς. (Τραγούδι, υποκριτική, κτλ). Ο Ατζούν προτείνει και παίκτες από προηγούμενους κύκλους και ήδη τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτά της Κατερίνας Δαλάκα, της Ασημίνας Χατζηανδρέου, της Ειρήνης Παπαδοπούλου, του Ηλία Γκότση και του Στάθη Σχίζα. Η τελική πρόταση της εταιρίας προς τα στελέχη του καναλιού θα παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες με το κανάλι αυτή τη φορά να έχει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του τελικού ρόστερ αλλά και το δικαίωμα βέτο σε κάποιες περιπτώσεις.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags