Facebook Pixel Τζέιμς Καφετζής - Survivor: Δεν είναι μόνο ο Τζέιμς στο Survivor - Πασίγνωστος τραγουδιστής "κόπηκε" λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας! (Vid)
Life
| 2024-01-06 19:05:00

Δεν είναι μόνο ο Τζέιμς στο Survivor - Πασίγνωστος τραγουδιστής "κόπηκε" λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας! (Vid)

Sportdog Team
Δεν είναι μόνο ο Τζέιμς στο Survivor - Πασίγνωστος τραγουδιστής "κόπηκε" λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας! (Vid)

Οι εξετάσεις που έκανε πριν φύγει για το ριάλιτι έδειξαν ότι αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και οι γιατροί του... άναψαν κόκκινο. Ευτυχώς δηλαδή που αποφάσισε να ταξιδέψει στη ζούγκλα για τα χρήματα...

Καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε ο Τζέιμς Καφετζής την Πέμπτη 4/1, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων το πρόβλημα υγείας που τον κράτησε εκτός Survivor 2024. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε στη Φαίη Σκορδά και είπε ότι μετά από αιματολογικές εξετάσεις, ο γιατρός δεν υπέγραφε για να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

«Τα είχαμε βρει σε όλα με την παραγωγή του Survivor. Οι συζητήσεις μας έγιναν στις 20 Δεκεμβρίου και ενώ τα είχαμε βρει όλα, μάλλον λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Με έστειλαν να κάνω κάτι ιατρικά και στις αιματολογικές μου κάτι είχε βρεθεί, έκανα επαναληπτικές και ο γιατρός δεν υπέγραψε για να φύγω. Μετά μου είπαν αν θέλω να πάω με δική μου ευθύνη, και ενώ στην αρχή το σκέφτηκα στο τέλος αποφάσισα να μην το κάνω», είπε αρχκά ο Τζέιμς Καφετζής και συνέχισε λέγοντας: 

«Εγώ πριν αποφασίσω να πω ναι στο Survivor είχα κλείσει να πάω στην Ιαπωνία για 1,5 μήνα στο Τόκιο για την καλύτερη σχολή sushi master και να κάνω αυτό. Δεν τα είχα ακυρώσει και τώρα θα πάω. Επιστρέφω 10 Φλεβάρη. Δεν το αποκλείω να πάω αργότερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις». 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Σοβαρό πρόβλημα υγείας ο Βαλάντης!

Εκτός πάντως από τον Τζέιμς Καφετζή, άλλος ένας διάσημος παίκτης είχε εντοπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στις εξετάσεις που είχε κάνει πριν φύγει για ριάλιτι. Ο λόγος για τον Βαλάντη, όχι όμως όταν πήγε στο Survivor, αλλά παλιότερα όταν είχε επιλεχθεί για το Nomands.

Όπως αποκάλυψαν λοιπόν στον ΣΚΑΪ, ο διάσημος τραγουδιστής στις ιατρικές εξετάσεις που είχε κάνει τότε, οι γιατροί είχαν εντοπίσει ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε. Ευτυχώς δηλαδή που αποφάσισε να πάει στο ριάλιτι, γιατί αλλιώς δεν θα το έβρισκε εγκαίρως. Τελικά όλα πήγαν καλά και με την σωστή θεραπευτική αγωγή, πλέον είναι υγιέστατος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags