Facebook Pixel Η Μαρία Αντωνιάδου κράτησε όρθια την αξιοπρέπεια της ΕΣΗΕΑ
Life
| 2024-02-05 00:29:00

Η Μαρία Αντωνιάδου κράτησε όρθια την αξιοπρέπεια της ΕΣΗΕΑ

Sportdog Team
Η Μαρία Αντωνιάδου κράτησε όρθια την αξιοπρέπεια της ΕΣΗΕΑ

Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και επικεφαλής της παράταξης “Ενωμένοι Δημοσιογράφοι” δεν έγινε τυχαία η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των λειτουργών των ΜΜΕ.

Του Μανώλη Κομνηνού

Η Μαρία Αντωνιάδου διεκδικεί και σε αυτές τις εκλογές την ανανέωση της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας των μελών της ΕΣΗΕΑ, που την τελευταία δεκαετία την έχουν τιμήσει με την προτίμησή τους.

Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και επικεφαλής της παράταξης “Ενωμένοι Δημοσιογράφοι” δεν έγινε τυχαία η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των λειτουργών των ΜΜΕ. Κέρδισε και διατήρησε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του κλάδου, χάρη στη συνεπή παρουσία της στον στίβο της μάχης και των διεκδικήσεων.

Δεν… ξέχασε ποτέ να είναι μάχιμη ρεπόρτερ (του εκκλησιαστικού ρεπορτάζ), ενώ έντυσε με συνέπεια, με πινελιές ανθρωποκεντρικών σχέσεων τις παρεμβάσεις της στο πλευρό συναδέλφων που δοκιμάστηκαν περισσότερο από τις πολυεπίπεδες συνέπειες της κρίσης των τελευταίων ετών.

Η Μαρία Αντωνιάδου κατάφερε αυτά τα χρόνια να κρατήσει όρθια την αξιοπρέπεια της ΕΣΗΕΑ. Ένα από τα αποτυπώματα διαδρομής που της αναγνωρίζει γενναιόδωρα η πλειοψηφία του κλάδου.

ΠΗΓΗ: ysterografa.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags