Facebook Pixel Η απόλυτη ανατροπή με τον Γιώργο Παπαδάκη - Ήρθαν τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1
Life
| 2024-02-06 08:07:00

Η απόλυτη ανατροπή με τον Γιώργο Παπαδάκη - Ήρθαν τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1

Sportdog Team
Η απόλυτη ανατροπή με τον Γιώργο Παπαδάκη - Ήρθαν τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1

Εξέλιξη που αναμένεται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις με πολλά πρόσωπα εντός του καναλιού. Αλλιώς τα περίμεναν, αλλιώς τους ήρθαν...
 

Τόσο το συμβόλαιο της Μαρίας Αναστασοπούλου όσο και του Γιώργο Παπαδάκη με τον ΑΝΤ1 λήγει φέτος με αποτέλεσμα να έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις...

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη στην εκπομπή Fay’s time στον ΣΚΑΙ, το κανάλι ξεκίνησε να ανανεώνει συμβόλαια και πρώτα από όλα αυτό του Γιώργου Παπαδάκη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος φαίνεται να ανανεώνει για ακόμη 2 χρόνια με τον ΑΝΤ1 και το συμβόλαιο αφορά τόσο να συνεχίσει την παρουσίαση της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα όσο και να συνεχίσει βέβαια ως σύμβουλος ενημερωτικών εκπομπών.

Μέσα στις επόμενες μέρες και η Μαρία Αναστασοπούλου θα ξεκινήσει τις συζητήσεις με το κανάλι, με το ρεπορτάζ να θέλει θετικές τις δυο πλευρές αλλά με εμπόδια που πρέπει να καμφθούν.

 

Τα… έχασε ο Γιώργος Παπαδάκης με χειμωνιάτικο πλάνο από παραλία με μαγιό - "Πωπωπω…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι και μπήκαμε στον Νοέμβριο; Ο καιρός παραμένει ζεστός και μάλιστα το Σαββατοκύριακο πάρα πολύ βρέθηκαν στις παραλίες και έκαναν (ίσως…) την τελευταία τους βουτιά για το 2023 στην θάλασσα.

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέδειξαν το θέμα, με τα κατάλληλα αποκαλυπτικά και λίγο… σέξι πλάνα και ο Γιώργος Παπαδάκης έχασε τα λόγια του.

Μετρήστε τα «πωπωπωπωπω» που λέει για την παραλία!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags