Facebook Pixel Άγριος καυγάς σε εκπομπή για Μπακασέτα και τα καντήλια Μπαρτζώκα
Life
| 2024-02-06 15:50:00

Άγριος καυγάς σε εκπομπή! Έξαλλος ο παρουσιαστής με Μπακασέτα και τα... καντήλια του Μπαρτζώκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άγριος καυγάς σε εκπομπή! Έξαλλος ο παρουσιαστής με Μπακασέτα και τα... καντήλια του Μπαρτζώκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ηλίας Παπανικολάου τα έβαλε τον παίκτη του Παναθηναϊκού και με τους αθλητικογράφους που δεν ασκούν κριτική στον τεχνικό του Ολυμπιακού για τις βωμολοχίες του κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Άγριος καυγάς εκτυλίχθηκε στην εκπομπή Leaders μεταξύ του παρουσιαστή Ηλία Παπανικολάου και του Χρήστου Κωνσταντινίδη, κατά την παρουσίαση του ένθετου θέματος που προβάλλεται λίγο πριν την αποφώνηση.

Το θέμα ήταν η εργαλειοποίηση του ποδοσφαίρου για πολιτικούς σκοπούς με αφορμή την προσπάθεια του Ερντογάν να ιδρύσει κόμμα στη Γερμανία, με μπροστάρη τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και παγκόσμιο πρωταθλητή της Nationalmannschaft, Μεσούτ Εζίλ, για να ελέγξει τα πράγματα, μιας και έχει δημιουργηθεί ισχυρή εκλογική βάση Τούρκων και μουσουλμάνων ψηφοφόρων στη χώρα. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR εκνευρίστηκε και έκανε επίθεση σε όλους τους αθλητικογράφους...

«Αυτά να τα πεις στους συναδέλφους σου. Έχω βαρεθεί ραδιόφωνα να λένε ‘δεν μπλεκόμαστε με την πολιτική’. Πότε θα τους εξηγήσετε ότι δεν είναι πολιτικά τα ελληνικά θέματα; Πότε θα τους εξηγήσετε, ότι υπάρχει ελληνικό έδαφος κατεχόμενο, η Κύπρος; Πότε θα εξηγήσετε στον κάθε κύριο Μπακασέτα, ότι δεν μπορεί να δίνει συνεντεύξεις και να λέει ‘εγώ περνάω πολύ ωραία στην Τραπεζούντα, δεν ανακατεύομαι με την πολιτική’. Εκεί σφαγιάστηκαν Πόντιοι. Και να σας πω και κάτι άλλο, πότε θα εξηγήσετε στον κ. Μπαρτζώκα, τον προπονητή της ομάδας που υποστηρίζω, ότι δεν μπορεί να βρίζει τα θεία στο γήπεδο; Πότε θα εξηγήσετε, ότι ένα παιδάκι τον μιμείτε. Πότε θα του εξηγήσετε ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα τιμωρείτο για αυτό; Αν έχει άγχος ο κ. Μπαρτζώκας ένας καρδιοχειρουργός που κρέμεται στα χέρια του μια ζωή τί πρέπει να κάνει; Να κατεβάσει τα καντήλια όλου του κόσμου;», ανέφερε αρχικά ο Παπανικολάου, με τον Κωνσταντινίδη να του απαντά, ότι έχει δίκιο, αλλά εν μέρει.

Ο δημοσιογράφος του Sportdog υποστήριξε, ότι δεν τίθενται κάποια σημαντικά ερωτήματα, φέροντας ως παράδειγμα τη φράση του Φατίχ Τερίμ όταν ήρθε στην Ελλάδα, πως έφτασε στη χώρα μας από την άλλη άκρη της θάλασσας, κάτι που είναι γνωστή τουρκική ρητορική προώθησης συμφερόντων στο Αιγαίο. Τόνισε όμως, ότι η συνήθεια του προπονητή του Ολυμπιακού έχει καυτηριαστεί σε πρωτοσέλιδο της Sport Time.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags