Ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει στο ραδιόφωνο μέσα από τη συχνότητα του δημοτικού ραδιοφώνου Πειραιά, Κανάλι 1 90.4 FM.

Ημέρα εκκίνησης η ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαρτίου και καθημερινά 12 με 2 το μεσημέρι, η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλο «θα κινηθεί στα ίδια πλαίσια με την, υψηλής ακροαματικότητας, 22ετη του πορεία στο ραδιόφωνο μέσα στις νέες συνθήκες και συνήθειες», σύμφωνα με ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού Κανάλι 1 90.4.

Αναλυτικό ο ραδιοφωνικός σταθμός αναφέρει:

«Ο άνθρωπος που δημιούργησε 4 μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ξεκινάει την Δευτέρα 4 Μάρτη νέα εκπομπή στο Κανάλι 1 90.4, στις 12.00 με 14.00 κάθε Δευτέρα μέχρι Παρασκευή! 

Η εκπομπή θα κινηθεί στα ίδια πλαίσια με την, υψηλής ακροαματικότητας, 22ετη του πορεία στο ραδιόφωνο μέσα στις νέες συνθήκες και συνήθειες.

Πολλή μουσική με σκοπό την δημιουργία μιας όμορφης διάθεσης και σχόλια επί παντός επιστητού που απασχολεί τη δημοσιότητα. 

Πολιτική, τηλεόραση, μπάλα, μπάσκετ, καθημερινό lifestyle με προτάσεις, χιούμορ και αποδραματικοποίηση των γεγονότων που φαίνονται σοβαρά αλλά «σηκώνουν» χιούμορ και σαρκασμό. 

Και με σκωπτικό τρόπο σε εκείνα τα social media που πάνε να μας …«σαλέψουν»!»

Το ανακοίνωσε κι επίσημα ο Πέτρος Κωστόπουλος: Αυτό είναι το τέλος εποχής… (ΦΩΤΟ)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος παραβρέθηκε στο Madwalk, ένα από τα πιο λαμπερά και δημοφιλή events της εγχώριας showbiz και μόδας και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Ο εκδότης και τηλεοπτικός παρουσιαστής, γνωστός για το άψογο στυλ του, έκανε αίσθηση με την εμφάνισή του, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη του για το κλασικό ανδρικό ντύσιμο, όμως μία παρατήρησή του τον έκανε να αισθανθεί κάπος αμήχανα.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, αποκάλυψε τα συναισθήματα που τον διέκριναν εκείνη τη βραδιά με αφορμή αυτό το γεγονός, σχολιάζοντας:

«Είδα 500 άνδρες εκεί και μόνο εγώ φορούσα γραβάτα! Κόμπλαρα!

Η φράση αυτή αποτυπώνει τόσο την αίσθηση αποκλειστικότητας, όσο και την ελαφρά αμηχανία που ένιωσε βλέποντας τον εαυτό του να διαφέρει από την πλειονότητα των παρευρισκομένων ανδρών στην εκδήλωση.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram επιβεβαιώνει την πάγια αφοσίωσή του στην κλασική κομψότητα. Φορώντας γραβάτα, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποτελούσε μια εξαίρεση σε έναν χώρο όπου η ανδρική μόδα φαίνεται να έχει εξελιχθεί προς πιο χαλαρές και ανεπίσημες κατευθύνσεις.

Αυτή η επιλογή του Πέτρου Κωστόπουλου δεν αποτελεί απλά ένα στυλιστικό στοιχείο αλλά μια συνειδητή τοποθέτηση στον χώρο της μόδας και της δημόσιας εικόνας του.

Παραμένοντας πιστός στις αξίες του κλασικού ανδρικού ντυσίματος, ο Κωστόπουλος δηλώνει την προτίμησή του στη διαχρονικότητα και στην κομψότητα και αυτό μας αρέσει.

Πηγή: koolnews.gr