Facebook Pixel Ο Αντώνης Ρέμος στο Survivor - Νέα ΒΟΜΒΑ Ατζούν μετά τον Ροναλντίνιο
Life
| 2024-03-04 09:00:00

Ο Αντώνης Ρέμος στο Survivor - Πληρώνει ξανά "χρυσάφι" ο Ατζούν μετά τον Ροναλντίνιο!

Sportdog Team
Ο Αντώνης Ρέμος στο Survivor - Πληρώνει ξανά "χρυσάφι" ο Ατζούν μετά τον Ροναλντίνιο!

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγή και ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο...

«Θαύματα» υπόσχεται ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους τηλεθεατές του Survivor, αν και στην τηλεθέαση δεν βλέπει αυτά τα... θαύματα, αλλά την πλάτη του Masterchef!

Γι' αυτό και ο Τούρκος παραγωγός, κάνει ό,τι μπορεί για να ανεβάσει (μάταια) τα ποσοστά τηλεθέασης του reality παιχνιδιού. Μετά τον super star του ποδοσφαίρου, τον Ροναλντίνιο, σειρά έχει… ο Αντώνης Ρέμος!

 

Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, θα βρεθεί στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων, εκπλήσσοντας τους πάντες. Συγκεκριμένα, θα τραγουδήσει στην μεγάλη φιέστα του παιχνιδιού, στον Άγιο Δομίνικο.

Περιοδικό Down Town 

 

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ για Survivor: Παίκτρια έφυγε από τη ζούγκλα και πήγε για τεστ εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο!

Για τεστ εγκυμοσύνης μεταφέρθηκε παίκτρια του Ελληνικού survivor στην κλινική στον Άγιο Δομίνικο με το αποτέλεσμα εν τέλει να ήταν αρνητικό!

Το ότι όμως ζήτησε η ίδια να προβει σε αυτήν την εξέταση σημαίνει ότι έχουν γνώση οι φύλακες! Δεν θα σας πουμε αν είναι κάποια από τις νέες παίκτριες και ο κίνδυνος ήταν εκτός η εντός παιχνιδιού αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!

Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη εξέταση, δηλαδή τεστ εγκυμοσύνης γίνεται συχνά στις γυναίκες παίκτριες κατα του αιματολογικούς ελέγχους, όταν μεταφέρονται στην κλινική με ζαλάδες ναυτίες και πονάκια αφού κάνεις δεν μπορεί να γνωρίζει το τι κάνουν οι παίκτες!

Η πρώτη βέβαια που το είχε αποκαλύψει ον ερ και μάλιστα δηλώνοντας και την έκπληξη της για την εξέταση ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν ακόμα μπει ο Σάκης Κατσούλης στο survivor μετά από τη μετάβαση της στην κλινική για πρήξιμο στο στομάχι

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags