Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκανε επιτυχία εκτός τηλεόρασης: Δείτε πώς είναι σήμερα η Σίσσυ που έλεγε "Κρακατόα" τον Κατακουζηνό στο "Κωνσταντίνου και Ελένης"
Life
| 2024-03-21 07:54:00

Έκανε επιτυχία εκτός τηλεόρασης: Δείτε πώς είναι σήμερα η Σίσσυ που έλεγε "Κρακατόα" τον Κατακουζηνό στο "Κωνσταντίνου και Ελένης"

Sportdog Team
Έκανε επιτυχία εκτός τηλεόρασης: Δείτε πώς είναι σήμερα η Σίσσυ που έλεγε "Κρακατόα" τον Κατακουζηνό στο "Κωνσταντίνου και Ελένης"

Έχει μείνει στις καρδιές μας παρότι το επεισόδιο προβάλλεται ελάχιστα - Η ζωή και η καριέρα της μετά την παρουσία της στο... σπίτι του Μάνθου για χάρη του βυζαντινολόγου.

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποτελεί τον ορισμό της διαχρονικότητας, με την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 κάθε μεσημέρι να μας συντροφεύει με τις ατάκες, που ποτέ δε θα κουραστούμε να ακούμε και να επαναλβάνουμε στις παρέες μας, είτε από επεισόδια που παίζουν εδώ και χρόνια είτε από εκείνα, που βλέπουμε σπανιότερα, ενώ μέχρι και σήμερα η παραμικρή συνύπαρξη πρωταγωνιστών, όπως η Πέγκυ και η Ματίνα στο θέατρο, γίνεται viral.

Ένα από τα επεισόδια, που δε βλέπουμε συχνά, καθώς είναι θεματικό επί της ουσίας, είναι το «Τελευταίο τανγκό στο Μαρούσι». Πρόκειται, επί της ουσίας, για το αποκριάτικο επεισόδιο της σειράς, με την Ελένη να ερωτεύεται σφόδρα τον Φωκίωνα, ένα γοητευτικό δάσκαλο λάτιν χορού, που υποδύεται ο Μάνος Πίντζης, ενώ και ο Κατακουζηνός πέφτει... στα δίχτυα του έρωτα μιας γυναίκας που δεν έχει ιδιαίτερες ερωτικές αναστολές.

Δείτε περισσότερα για την Σίσσυ στο athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags