Facebook Pixel Το πήρε απόφαση ο Βαγγέλης Μαρινάκη για την "Ελευθεροτυπία"
Life
| 2024-04-03 09:00:00

Το πήρε απόφαση ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την "Ελευθεροτυπία" - Έκπληξη με την πρώτη του... εντολή!

Sportdog Team
Το πήρε απόφαση ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την "Ελευθεροτυπία" - Έκπληξη με την πρώτη του... εντολή!

'Έδωσε 8.1 εκατομμύρια για αγοράσει τον τίτλο, όμως ακόμα δεν κυκλοφορεί η ιστορική εφημερίδα.

Η νέα «Ελευθεροτυπία» ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς, μετά την κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αγοράσει τον τίτλο της (όπως και της κυριακάτικης). Προτεραιότητα η εφημερίδα και όχι το enet.gr που θα βγει στα τέλη του 2024.

Στη διευθυντική ομάδα θα είναι ο Σήφης Πολυμήλης, πρόσωπο που εμπιστευόταν απόλυτα ο αείμνηστος (και εμβληματικός για την «Ε») Σεραφείμ Φυντανίδης, αλλά και ο Αντώνης Καρακούσης, νυν σύμβουλος έκδοσης του Βήματος και πρώην διευθυντής στο «Βήμα» και στην Καθημερινή. Ο Καρακούσης θα επιστρέψει, ως λέει στον κύκλο του, για να κλείσει τον κύκλο του στην εφημερίδα που ξεκίνησε ως φοιτητής στο οικονομικό ρεπορτάζ.

Κομβικό ρόλο θα έχει και ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, που «τρέχει» εξαιρετικά ως τώρα τα έντυπα και τα digital Μέσα της Alter Ego Media.

Αναφορικά με δημοσιογράφους, μιας και η «Ελευθεροτυπία» θα είναι η εφημερίδα που ήταν πάντα, ήτοι της (κεντρο)αριστεράς, θα αναζητηθεί κόσμος από την «Εφημερίδα των Συντακτών» αλλά και την «Αυγή». Παίζει, δε, να πάει εκεί ο Δημήτρης Μανιάτης από τα «Νέα» που έχει και πολύ αριστερό προφίλ και δυνατή αρθρογραφία ενώ από το Βήμα ακούγονται τα ονόματα του Λάμπρου Σταυρόπουλου και του άοκνου ρεπόρτερ Άρη Ραβανού.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags