Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας: "Ποια δημοκρατία θέλει η Κλέλια Ρένεση;"
Life
| 2024-04-18 07:51:00

Οργισμένος Λιάγκας: "Αυτή τη δημοκρατία ονειρεύεται η Κλέλια Ρένεση;"

Sportdog Team
Οργισμένος Λιάγκας: "Αυτή τη δημοκρατία ονειρεύεται η Κλέλια Ρένεση;"

"Αν εμένα με πιάσουν να φοροδιαφεύγω, να πω ότι κάθε μέρα πάω και αφήνω ένα μπουφάν στην εκκλησία της γειτονιάς"!

Απόσπασμα από το podcast της Κλέλιας Ρένεση έπαιξαν σήμερα στο Πρωινό και συγκεκριμένα το κομμάτι που η ηθοποιός μιλάει υπέρ του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, δεν άντεξε και ξέσπασε…

«Δεν μετανιώνω καθόλου που στήριξη τον Άλλο Άνθρωπο. Ήμουν παρούσα σε δράσεις που μοιράστηκαν χιλιάδες μερίδες φαγητού. Ο Κώστας λειτουργούσε όπως ακριβώς φαίνεται. Ότι λεφτά έπαιρνε, τα έδινε, μπροστά στα μάτια μου. Δεν έχω κανένα στρίμωγμα ψυχικό για το πού πήγαν τα λεφτά που πήρε ο Κώστας. Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε ποτέ αν έπαιξε φρουτάκια.

Εγώ η ίδια έχω πληρώσει ρεύματα ανθρώπων και τους έχω επισκεφτεί. Ήταν ένας συνδετικός κρίκος διάφορων ταλαίπωρων ανθρώπων που δεν κατάφερε ποτέ αυτό το κράτος να βοηθήσει. Κόβει απόδειξη η εκκλησία; Φορολογείται η εκκλησία; Όχι!

Το πού πήγαν τα λεφτά είναι η άβυσσος, η μαύρη θάλασσα, εκεί δεν ψάχνει κανείς τίποτα. Μαζεύτηκαν όλοι τριγύρω του και του έλεγαν “δεν έχω να φάω”. Η αμέλειά του να υπάρχει ένα νομικό πλαίσιο έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του. Πάνε να πατάξουν την πίστη ολούθε και χτυπάνε αυτούς που δεν πάνε με το νόμο», είπε η Κλέλια Ρένεση.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Άρα, τι προτείνει η συμπαθέστατη κυρία Ρένεση; Να βγούμε όλοι με ένα πιστόλι στο δρόμο και να γίνουμε όλοι αυτόκλητοι σωτήρες της δικαιοσύνης. Να μην υπάρχουν κανόνες στην Πολιτεία και μπαμ, εκτέλεσέ τον! Να πάρουμε δηλαδή όλοι το νόμο στα χέρια μας, με μια ιδιότυπη δημοκρατία, όπου ο καθένας θα έχει το καλό και το κακό για τον εαυτό του και να το εφαρμόζει χωρίς ενδιάμεσες δομές. Αυτή τη δημοκρατία ονειρεύεται η κυρία Ρένεση;

Ζούμε σε μια κοινωνία που δεχόμαστε ότι όλοι έχουμε ελευθερίες μέχρι να ενοχλήσουμε τον διπλανό μας. Εγώ θέλω να είμαστε όλοι ίσοι. Δεν μπορεί κάποιος, επειδή όντως είναι φιλάνθρωπος και προσφέρει υπηρεσία, να είναι υπεράνω νόμου. Ενώ εγώ που μπορεί να κάνω τη φιλανθρωπία μου, Κλέλια μου, να δίνω τα παλιά μου ρούχα στην εκκλησία της γειτονιάς μου, το ξέρεις αν το κάνω; Επειδή το κάνω, νομιμοποιούμαι να φοροδιαφεύγω; Όλοι κάνουμε φιλανθρωπίες. Αν εμένα με πιάσουν να φοροδιαφεύγω, να πω ότι κάθε μέρα πάω και αφήνω ένα μπουφάν στην εκκλησία της γειτονιάς. Άρα, είμαι καλός άνθρωπος και δικαιούμαι να φοροδιαφεύγω. Τη λογική είναι αυτή; Δεν είναι λογική».

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags