Facebook Pixel Η μεταγραφή της χρονιάς - "Πιέσεις" για την Ελένη Μενεγάκη
Life
| 2024-04-27 12:08:00

Η μεταγραφή της χρονιάς - "Πιέσεις" για να υπογράψει η Μενεγάκη σε κανάλι!

Sportdog Team
Η μεταγραφή της χρονιάς - "Πιέσεις" για να υπογράψει η Μενεγάκη σε κανάλι!

Έγινε το τηλεφώνημα που όλοι περίμεναν και πλέον υπάρχουν πιέσεις και... φωνές προς την ιδιοκτησία για να κλείσει το deal της σεζόν με την κορυφαία παρουσιάστρια

Η τελευταία εκπομπή ήταν για την Ελένη Μενεγάκη η σημερινή, καθώς η διάσημη παρουσιάστρια, ως είθισται, σταματά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και επιστρέφει τηλεοπτικά λίγες ημέρες αργότερα.

"Λοιπόν, εμείς ολοκληρώσαμε την εμφάνιση μας. Παιδιά, θέλω να σας ευχηθώ πραγματικά να έχετε υπέροχες ημέρες διακοπών, ξεκούρασης, αγαλλίασης ψυχής και χαράς. Θα τα πούμε και πάλι μετά το Πάσχα! Ξέρετε πότε. Μέχρι τότε να είστε καλά, να αγαπάτε και να αγαπιέστε. Γεια σας!" ευχήθηκε η Ελένη Μενεγάκη και ανανέωσε το ραντεβού της για λίγες ημέρες αργότερα.

 

Τι γίνεται όμως από εδώ και πέρα; Τα σενάρια έχουν πάρει φωτιά, καθώς η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να σκέφτεται την ξεκούραση για έναν χρόνο, ωστόσο υπάρχει κανάλι που ετοιμάζεται να της προσφέρει ένα σούπερ συμβόλαιο!

Σε επίπεδο ρεπορτάζ σκόρπιες φήμες λένε πως ίσως θα ήθελαν να κάνουν μια συζήτηση, ίσως ένα τηλεφώνημα να έπεσε ήδη, αλλά τα κόστη είναι τόσο μεγάλα που απορώ πώς θα μπορούσε να απορροφήσει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μια τόσο εντυπωσιακή επένδυση. Ξαναλέω, σχολιάζω φήμες που πραγματικά επίσημα χείλη δεν τις επιβεβαιώνουν σε καμία περίπτωση. Γιατί το θέμα δεν είναι μόνο να επιστρέψει στον ΑΝΤ1, είναι και να πετύχει το λανσάρισμα της επιστροφής.

Επαναλαμβάνω βέβαια πως για εμένα το Α και το Ω της Μενεγάκη στην τηλεόραση είναι το premium περιεχόμενο. Και όντως το daytime του ΑΝΤ1 πάσχει από αυτό... Για αυτό και κάποιοι σκέφτονται μήπως μεταφερθεί η Μαγγίρα στο καθημερινό και ροβολήσει λίγο τοποθέτηση στο πρόγραμμα. Μιας και όλα τα ζωντανά κινούνται στα όρια του infotainment, τίποτα καθαρά lifestyle. Σε κάθε περίπτωση το μόνο που αντιλαμβάνομαι είναι πως εντός ΑΝΤ1 υπάρχουν φωνές που θα ήθελαν το πρόσωπο πίσω στο σπίτι. Αλλά όλα αυτά μέχρι να αποτυπωθούν σε προτάσεις και μετέπειτα στην όποια συμφωνία, είναι φρούδες ελπίδες.

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags