Facebook Pixel

Άνοιξαν τα στόματα - Ποιος "έκοψε" τον Ανδρέα Μικρούτσικο από τον Λιάγκα

Sportdog Team | 10/05/24 - 09:40  

Γι' αυτό... τρελάθηκε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μόλις ακυρώθηκε ξαφνικά η συνέντευξή τους!

Άνοιξαν τα στόματα - Ποιος "έκοψε" τον Ανδρέα Μικρούτσικο από τον Λιάγκα

Μια τηλεοπτική συνάντηση που μάλλον θα είχε ενδιαφέρον ματαιώθηκε. Ο λόγος για το on camera τετ α τετ που είχε προγραμματιστεί για χθες το πρωί μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Αρχικά ο Λιάγκας με μια ιστορία στον λογαριασμό του στο Instagram ανέφερε ότι το πρωί της Τετάρτης καλεσμένος στο «Πρωινό» θα ήταν ο Μικρούτσικος.

Στην πορεία ωστόσο ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ανέβασε μία άλλη, γράφοντας: «Ο μαγικός κόσμος της τηλεόρασης. Θα σας τα πω όταν γράψω το βιβλίο».

Τι συνέβη στο παρασκήνιο; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είχε ενημερώσει την Barking Well Media, στο δυναμικό της οποίας ανήκει, για την εμφάνισή του στο «Πρωινό», εκπομπή ευθέως ανταγωνιστική του «Super Κατερίνα», του οποίου μέλος ήταν μέχρι και πριν από λίγες ημέρες ο Μικρούτσικος.

Έτσι η εταιρεία δεν έδωσε τελικά άδεια στον Ανδρέα Μικρούτσικο για την εμφάνιση στο «Πρωινό». Στο θέμα αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης. «Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ άδεια για να μιλήσω οπουδήποτε», είπε και συνέχισε: «Δεν θα τον ρωτούσα “ποια είναι η γνώμη σου για την κυρία Καινούργιου”. Τώρα, αν ο άνθρωπος πει κάτι, εγώ δεν λογοκρίνω».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 9/5/2024

Οργή Κούγια κατά Λιάγκα: Είναι σίχαμα και επικίνδυνο άτομο - Να τον απολύσει αύριο κιόλας ο Κυριακού

Την απόλυση του Γιώργου Λιάγκα από τον ΑΝΤ1 ζητά ο Αλέξης Κούγιας, χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του παρουσιαστή. Με ανακοίνωσή του, ο γνωστός ποινικολόγος αποκαλεί μεταξύ άλλων τον δημοσιογράφο "σίχαμα", "επικίνδυνο άτομο" και "τηλεοπτικό υποκείμενο". Και όλα αυτά επειδή προβάλει τον Στέφανο Κασσελάκη που είναι gay...

"Αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που κατά την γνώμη μου έχει πάρει πολύ "χοντρό πακέτο", για να λέει αυτά που λέει και για να κάνει αυτά που κάνει σχετικά με αυτό το πολιτικό υποκείμενο που λέγεται Κασσελάκης και το οποίο μέσα σε λίγους μήνες μαζί με τηλεοπτικά υποκείμενα, αρσενικά και θηλυκά τύπου Λιάγκα, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή μας και τη ζωή της ελληνικής οικογένειας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο", αναφέρει στην οργισμένη ανακοίνωσή του ο δικηγόρος.

Καλεί δε τον Θοδωρή Κυριακού να απολύσει αύριο κιόλας τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τον ποινικολόγο- προχωρά σε μία "επικίνδυνη παράφραση της κοινωνικής πραγματικότητας".

"Κανείς δεν μπορεί να καταργήσει τη φύση και την αληθινή ζωή και επιτέλους πρέπει οι θεσμοί να παρέμβουν" καταλήγει, αναφερόμενος προφανώς στον σεξουαλικό προσανατολισμό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με φόντο και τον επικείμενο γάμο του με τον σύντροφό του το καλοκαίρι, θέμα το οποίο παρουσίασε σήμερα το πρωί η εκπομπή "Το Πρωινό".

Αναλυτικά η ανακοίνωση Κούγια

Τι σίχαμα και τι επικίνδυνο άτομο για την ελληνική οικογένεια και για την ελληνική κοινωνία είναι αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που ονομάζεται Γιώργος Λιάγκας;

Αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που κατά την γνώμη μου έχει πάρει πολύ "χοντρό πακέτο", για να λέει αυτά που λέει και για να κάνει αυτά που κάνει σχετικά με αυτό το πολιτικό υποκείμενο που λέγεται Κασσελάκης και το οποίο μέσα σε λίγους μήνες μαζί με τηλεοπτικά υποκείμενα, αρσενικά και θηλυκά τύπου Λιάγκα, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή μας και τη ζωή της ελληνικής οικογένειας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Κάνω μια έκκληση στον Θοδωρή Κυριακού, με τον πατέρα του οποίου αλλά και με την οικογένεια του οποίου έχουμε και είχαμε προσωπικούς δεσμούς που ξεπερνούν τα 45 χρόνια, αύριο κιόλας να τον απολύσει.

Ο Λιάγκας και η κάθε Σκορδά μπορεί να μην ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους και για τα αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία θα έχουν στο μέλλον στη ζωή τους, αλλά υπάρχουμε και εμείς που προερχόμαστε από την υγιή ελληνική κοινωνία με τα πραγματικά κοινωνικά, οικογενειακά προβλήματα και οικονομικά προβλήματα, για να επιβιώσουμε, μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας με τίμιο τρόπο, και δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε αυτή την επικίνδυνη παράφραση της κοινωνικής πραγματικότητας.

Κανείς δεν μπορεί να καταργήσει τη φύση και την αληθινή ζωή και επιτέλους πρέπει οι θεσμοί να παρέμβουν.

Αθήνα, 9/5/2024

Με εκτίμηση και Σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας

   Τελευταία Νέα