Το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά με τον ΣΚΑΪ φτάνει στο τέλος του και ήδη οι τηλεοπτικοί σταθμοί που θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους έχουν ρίξει δελεαστικές προτάσεις στα «πόδια» της. Η παρουσιάστρια, αναμένεται να δώσει τις οριστικές της αποφάσεις μέχρι τέλος του Μαΐου.

Τον πρώτο λόγο έχει ο ΣΚΑΪ, με τους υπεύθυνους του οποίου η Φαίη Σκορδά διατηρεί άριστες σχέσεις παρά το γεγονός ότι σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει. Από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ έχουν αποφασίσει να έχουν μικρότερες δόσεις ψυχαγωγίας στο πρόγραμμά τους.
Σε αυτή τη μικρή δόση όμως επιθυμούν να είναι η Φαίη Σκορδά και γι’ αυτό της πρότειναν να παραμείνει στον σταθμό και να αναλάβει τη ζώνη 12:00-14:00.

Η δεύτερη πρόταση που έχει δεχθεί η Φαίη Σκορδά είναι από τον Ant1 σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη και τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Πώς όμως θα γίνει αυτό με δεδομένο ότι η πρωινή ζώνη «ανήκει» στον Γιώργο Λιάγκα;

Οι σκέψεις που υπάρχουν είναι να «σπάσει» στα δύο η πρωινή ζώνη και η Φαίη Σκορδά να αναλάβει τις ώρες 11:00 – 13:00 με ένα καθαρά ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας θα παραμείνει στην ενημέρωση όμως σε ότι αφορά την ώρα της εκπομπής του, αυτή ναι μεν θα μικρύνει σε διάρκεια αλλά θα «κλέψει» λίγη από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη.

Η τρίτη και τελευταία πρόταση η οποία φέρεται να είναι η πλέον δελεαστική για τη Φαίη Σκορδά έρχεται από το Mega με το οποίο η παρουσιάστρια φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις.

 

Άκρως αθλητική η Φαίη Σκορδά - Εμφανίστηκε πρώτη φορά με κολάν και... τρέλανε κόσμο μόλις γύρισε (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μία εκθαμβωτική εμφάνιση έκανε η Φαίη Σκορδά, η οποία εμφανίστηκε στο Instagram με αθλητικό κολάν στο βουνό.

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε πως διατηρεί ένα τέλειο σώμα με εντυπωσιακές αναλογίες…

Δείτε τη!

Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια απαντά για τη "σχέση" της με τον Σέρχιο Αραούχο - "Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι..."

Η φωτογραφία που ανέβασε η Φαίη Σκορδά στο Instagram από τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, άναψε φωτιές για πιθανή σχέση μεταξύ τους.

Η παρουσιάστρια πόζαρε με φόντο τη γνωστή πλατεία Piazza di Spagna στη Ρώμη όπου βρίσκεται και ταξίδεψε εκεί για επαγγελματικούς λόγους, καθώς και για τη φωτογράφηση των ρούχων της σχεδιάστριας μόδας Στεφανίας Βαϊδάνη. Σειρά αυτών των ρούχων φέρουν την υπογραφή και του Αργεντινού άσου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο βίντεο που ανέβασε "δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά χαίρομαι που θέλετε να είμαι εγώ ερωτευμένη".

"Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη…", είπε η Φαίη Σκορδά στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.