Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και όλοι πλέον ασχολούνται με τις εκπομπές και τα συμβόλαια για την επόμενη σεζόν. Ποιος θα αλλάξει κανάλι; Ποιος θα ανανεώσει και ποιος θα μείνει χωρίς δουλειά;

Οι συζητήσεις έχουν φουντώσει και ήδη έχουμε αποτελέσματα!

Όπως διαβάζουμε λοιπόν στο Okmag.gr, όταν η Τατιάνα Στεφανίδου ανακοίνωνε μόνη της το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, γνώριζε ήδη πως δεν θα έμενε εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν. Το επόμενό της βήμα ετοιμάζεται ήδη με βήματα γοργά και οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν αμέσως μετά το τέλος της σεζόν.

Μέσα στις επόμενες μέρες επισημοποιείται η επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι και ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την ομάδα που θα την πλαισιώσει.

Σε ναυάγιο έχουν οδηγηθεί, ως γνωστόν, οι διαπραγματεύσεις του Νίκου Μουτσινά με τον Alpha καθώς εκείνος φάνηκε ανυποχώρητος στις απαιτήσεις του. Εξάλλου λέει «εσείς μου χτυπήσατε την πόρτα, όχι εγώ τη δική σας». Ένα από τα ζητούμενά του έχει να κάνει με τη χορηγία της κινηματογραφικής μεταφοράς της θεατρικής του επιτυχίας «Τα βαφτίσια» που ετοιμάζει με all star καστ.

Εξάλλου, όπως φάνηκε και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη, που μένει ξανά εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν!

Ποιος παρουσιαστής κινδυνεύει με αντικατάσταση την επόμενη σεζόν χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα;

Τα δύο νέα ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Μετά το Exatlon, το Tempting fortune είναι το νέο reality επιβίωσης της Acun Medya που θα δούμε στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν. 12 παίκτες, 6 celebrities και 6 άνθρωποι της διπλανής πόρτας, κάνουν μια εντυπωσιακή διαδρομή μέσα σε 19 μέρες γεμάτη «πειρασμούς» που κοστίζουν όμως πολύ ακριβά. Κάθε φορά που υποκύπτουν, ένα μεγάλο ποσό αφαιρείται από το τελικό έπαθλο, γεγονός που δημιουργεί μεγάλες προστριβές ανάμεσα στους παίκτες. Στην Αγγλία προβλήθηκε πρώτη φορά πέρσι, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και αμέσως πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν με διπλάσιο αριθμό επεισοδίων. Ήδη μάλιστα στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ έχει βγει η φόρμα συμμετοχής.

Εκθαμβωτική στα μαύρα με μπούστο που βγάζει μάτι η Φαίη Σκορδά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Φαίη Σκορδά έκλεψε την παράσταση με την σέξι εμφάνισή της στα μαύρα στο Athens Fashion Week.

Δείτε το βίντεο: