Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost η Φαίη Σκορδά έκλεισε με το Mega.

Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν συνεχίζει στον ΣΚΑΪ και μετακομίζει λίγο.. πιο δίπλα, στο Μεγάλο Κανάλι.

Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της θα βγαίνουν στον αέρα του Mega μετά την εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη.

Ταυτόχρονα, η Δανάη Μπάρκα «μετακομίζει» στην ώρα της Ελένης Μενεγάκη, λιγο πριν το μεσημέρι.

Αλλαγές στον ΑΝΤ1 και μία αποχώρηση-βόμβα

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, η Μπέτυ Μαγγίρα αναμένεται να παραμείνει τελικά στον ΑΝΤ1, αλλά με πολλές αλλαγές στην εκπομπή της, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι ικανοποιημένη από την πρώτη να μείνει στο κανάλι μόνο για το Σαββατοκύριακο και σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που έχει στα χέρια της από τον ΣΚΑΪ για καθημερινό!

 

Γι’ αυτό "χώρισαν" Παπαδάκης-Αναστασοπούλου: Καβγάς για τα ομόφυλα ζευγάρια

Κάθε άλλο παρά µπαίνουν εσχάτως στη διαδικασία να κρύψουν τις µεταξύ τους σχέσεις και τη διαφορετική οπτική γωνία από την οποία βλέπουν τα πράγµατα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, οι οποίοι, µε φόντο το επικείµενο τέλος της συνεργασίας τους στο «Καληµέρα Ελλάδα», µιλούν πλέον ανοιχτά για τις αιτίες που οδήγησαν στο τηλεοπτικό «διαζύγιο».

Πέραν των παραπόνων της δηµοσιογράφου για τη γενικότερη εµπλοκή της στο κάδρο της εκποµπής, το δίδυµο των παρουσιαστών της πρωινής ενηµερωτικής εκποµπής του ΑΝΤ1 αποδέχεται πλέον πλήρως πως υπήρξαν πολλές διαφωνίες τόσο σε ό,τι αφορά την κάλυψη σηµαντικών θεµάτων της επικαιρότητας και τον αντίστοιχο χειρισµό έναντι των καλεσµένων όσο και για τις ίδιες τις απόψεις που εξέφραζαν και ήταν εκ διαµέτρου αντίθετες.

"Καλημέρα Ελλάδα": Τι υποστήριξε ο Γιώργος Παπαδάκης για τη Μαρία Αναστασοπούλου

Συγκεκριµένα, ο µεν Γιώργος Παπαδάκης υποστήριζε πως η λογική της Μαρίας Αναστασοπούλου προκαλούσε ρωγµές στη δεξαµενή των παραδοσιακών τηλεθεατών (χωρίς ταυτόχρονα τα αποτελέσµατα να είναι τα προσδοκώµενα στο πεδίο του δυναµικού κοινού), ενώ η συµπαρουσιάστριά του στεκόταν στην ανάγκη µιας πιο «εµπορικής» τηλεοπτικά προσέγγισης της επικαιρότητας.

Ενδεικτικό παράδειγµα, ο γάµος και η τεκνοθεσία για τα οµόφυλα ζευγάρια, όπου πραγµατικά η διαφοροποίηση στη δηµοσιογραφική στρατηγική Παπαδάκη και Αναστασοπούλου έγινε αντιληπτή ακόµα και από τους καλεσµένους του «Καληµέρα Ελλάδα» εκείνη την περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό και παρουσιάζοντας σε συνοµιλητές τους ο καθένας τη δική του θέση σχετικά µε το τέλος της διετούς συµπόρευσής τους στην πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού, αµφότεροι αποδέχονται πλήρως το κλίµα που είχε διαµορφωθεί ανάµεσά τους και ακόµα περισσότερο κατά την παρούσα τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: parapolitika.gr