Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να υπήρξε η πληροφορία ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι έτοιμος να αναλάβει εκπομπή στον ΑΝΤ1, όμως τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει.

Συγκεκριμένα, διαβάζουμε στο "yupiii.gr": Συστήνουμε να μην το δένετε κόμπο το deal του Νίκου Μουτσινά με τον ΑΝΤ1. Είναι σε καλό δρόμο, όπως σε καλό δρόμο μπορεί να είναι και με άλλα τηλεοπτικά δίκτυα. Ή μπορεί η διαρροή να "χρησιμοποιεί" την κρούση του ΑΝΤ1 για να εξασφαλίσει όλα όσα δεν δίδονται αλλού. Μπορεί.

Όπως γνωρίζουμε ο ηθοποιός και παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς αρχικά είχε πραγματοποιήσει διαπραγματεύσεις με τον ALPHA, οι οποίες όπως φάνηκε στο τέλος ναυάγησαν, εκτός εάν το κανάλι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη...

Η συμφωνία οποιουδήποτε καναλιού με τον Νίκο Μουτσινά αφορά, φυσικά, και την πραγματοποίηση της κινηματογραφικής μεταφοράς του θεατρικού του έργου «Τα βαφτίσια», με πρωταγωνιστές μια πλειάδα λαμπρών καλλιτεχνών και φίλων του.

Δεύτερη μεταγραφή-βόμβα μετά τη Φαίη Σκορδά - Έπεσαν ήδη και οι υπογραφές!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost η Φαίη Σκορδά έκλεισε με το Mega.

Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν συνεχίζει στον ΣΚΑΪ και μετακομίζει λίγο.. πιο δίπλα, στο Μεγάλο Κανάλι.

Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της θα βγαίνουν στον αέρα του Mega μετά την εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη.

Ταυτόχρονα, η Δανάη Μπάρκα «μετακομίζει» στην ώρα της Ελένης Μενεγάκη, λιγο πριν το μεσημέρι.

Αλλαγές στον ΑΝΤ1 και μία αποχώρηση-βόμβα

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, η Μπέτυ Μαγγίρα αναμένεται να παραμείνει τελικά στον ΑΝΤ1, αλλά με πολλές αλλαγές στην εκπομπή της, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι ικανοποιημένη από την πρώτη να μείνει στο κανάλι μόνο για το Σαββατοκύριακο και σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που έχει στα χέρια της από τον ΣΚΑΪ για καθημερινό!