Από τη συχνότητα της COSMOTE TV τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού σε Conference League και Europa League αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Οι «μάχες» της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για τον 2ο προκριματικό γύρο των UEFA Conference League και UEFAEuropaLeague αντίστοιχα, ξεκινούν αποκλειστικά στην COSMOTETV. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις με απευθείας συνδέσεις από τους αγωνιστικούς χώρους και πλήρες ρεπορτάζ από τα δύο παιχνίδια.

Την Τετάρτη 24/7 η «Ένωση» θα υποδεχθεί την Ίντερ Εσκάλδες, δευτεραθλήτρια και κυπελλούχο της Ανδόρας, η οποία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Βελέζ Μόσταρ με συνολικό σκορ 6-2. Ο αγώνας θα κάνει σέντρα στις 21.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTESPORT 1HD.

Μία μέρα μετά (Πέμπτη 25/7), το «Τριφύλλι» θα φιλοξενήσει την Μπότεφ Πλόβντιβ, την κυπελλούχο Βουλγαρίας, η οποία έρχεται μετά από την πρόκριση κόντρα στη Μάριμπορ με συνολικό σκορ 4-3. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21.00 με προορισμό το COSMOTESPORT 1HD.

Οι δύο αγώνες θα πλαισιωθούν από pre και postgame εκπομπές με τον Στέφανο Αβραμίδη στην παρουσίαση. Οι εκπομπές θα ξεκινούν στις 20.00 και θα επιστρέφουν στις 23.05 (24 & 25/7, COSMOTE SPORT 1HD), μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις με πλούσιο ρεπορτάζ, ανάλυση και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:

ΑΕΚ - Ίντερ Εσκάλδες (Τετάρτη 24/7, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD)

Παναθηναϊκός - Μπότεφ Πλόβντιβ (Πέμπτη 25/7, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD)