Η διοίκηση του ΣΚΑΪ έχει… μακρά φήμη για έλλειψη συναισθηματισμού έναντι των συντελεστών του δημοσιογραφικού επιτελείου. Και το απέδειξε για ακόμη μια φορά, με «θύμα» τον Γιώργο Αυτιά.

Ο άλλοτε απόλυτος κυρίαρχος της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου, που τα τελευταία χρόνια είχε δει την τηλεθέαση των εκπομπών του, και κατά συνέπεια την παρεμβατική απήχησή τους, να μειώνονται σημαντικά… πρόλαβε να αποχωρήσει για την πολιτική, και να εξασφαλίσει την πανηγυρική εκλογή του στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές.

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τη Φαίη Μαυραγάνη, με την οποία βρίσκονταν σε… παρασκηνιακό πόλεμο τα προηγούμενα χρόνια, με εκατέρωθεν αποκλεισμούς προσώπων που ο καθένας καλούσε στην εκπομπή του.

Ένα ακόμη «unfair» της διοίκησης Αλαφούζου, απέναντι στον Γιώργο Αυτιά, αυτή τη φορά. Και μάλιστα, με τη Φαίη Μαυραγάνη να κληρονομεί και τον τίτλο της εκπομπής του, «Καλημέρα».

Πηγή: ysterografa.gr

Γιώργος Αυτιάς: Η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του

Μία περιπέτεια με την υγεία του πέρασε τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Αυτιάς και οι μέχρι πρότινος συνάδελφοί του στον ΣΚΑΙ έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά, μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού.

Σήμερα, ο Νίκος Ανδρίτσος έστειλε τις ευχές και τα χαιρετίσματά του στον ευρωβουλευτή της ΝΔ μέσα από την "Πρωινή Ενημέρωση".

"Ο Γιώργος Αυτιάς, ο συνάδελφός μας και πλέον ευρωβουλευτής είναι και τηλεθεατής μας και μού στέλνει και μηνύματα να πούμε και την καλημέρα μας. Να του ευχηθούμε και περαστικά γιατί πέρασε και μία περιπέτεια με την υγεία του ο Γιώργης, αλλά τώρα τέλος καλό όλα καλά οπότε καλημέρα στον Γιώργο Αυτιά και τις Βρυξέλλες πλέον" είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος Αυτιάς είχε πνευμονία από τις αρχές Ιουλίου, την οποία και κόλλησε σε ταξίδι στη Λισαβόνα.

Δεδομένου του ιστορικού της υγείας του αλλά και της «μάχης» που είχε δώσει στο παρελθόν με τον καρκίνο, οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί. Πόσο μάλλον μετά και τις τελευταίες εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπερηχογραφικός έλεγχος έδειξε ότι στα πνευμόνια του Γιώργου Αυτιά είχε μαζευτεί υγρό, με αποτέλεσμα το ιατρικό προσωπικό να προβεί άμεσα στην εξαγωγή.