Πολλά τα σενάρια των τελευταίων ωρών για το αν θα βρίσκεται ή όχι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο πάνελ της Φαίης Σκορδά στο Mega στις 16 Σεπτεμβρίου.

Μπορεί όπως έγραψε ο Νίκος Γεωργιάδης να μην έχει υπογράψει για το νέο του τηλεοπτικό «στασίδι» δίπλα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Νάνσυ Νικολαΐδου αλλά έχει τυπικά δώσει τα χέρια με το κανάλι.

Και νομίζω ότι στην περίπτωσή του, ο λόγος του μετρά περισσότερο από υπογραφές.

Σίγουρα η δεύτερη εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει θα του έδινε το κάτι παραπάνω όσον αφορά τη δική του ικανοποίηση αλλά όπως και να έχει η παρουσίαση εγκυμονεί… κινδύνους.

Για την ιστορία, ο Δημήτρης Ουγγαρεζος δεν είχε δεχθεί πρόταση μόνο από τον ΑΝΤ1 και τον Αlpha για τηλεπαιχνίδι, του είχε γίνει πρόταση και για δική του καθημερινή εκπομπή στο Αction 24, με τον παρουσιαστή φυσικά να απαντά αρνητικά αφού η επιθυμία του -τουλάχιστον η αρχική- είναι να παραμείνει στο  Μega.

Ο Δημήτρης είναι «πολυεργαλείο», με ταλέντο. Αν ακονίσει το μυαλό του μπορεί από δεύτερος ρόλος να μονοπωλεί το τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Καθημερινά άλλωστε τη μαρκίζα στην αρένα την βλέπεις μπαίνοντας και σπάνια βγαίνοντας όποτε στην αρένα χτίζονται οι πρωταγωνιστές…

Πηγή: znews.gr