Το Survivor ξεκινά τον νέο του κύκλο πιο νωρίς από ποτέ φέτος. Βέβαια μέχρι να ανακοινωθεί η οριστική ημερομηνία της πρεμιέρας του ριάλιτι... θα έρθουν στη δημοσιότητα πολλές εκπλήξεις.

Ο Γιώργος Λιανός είχε δώσει τις πρώτες πληροφορίες σε συνέντευξή του, οι οποίες αφορούσαν κυρίως τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία παραγωγής είχε δώσει τις πιο long version του Survivor που έφτασαν να ξεπερνούν τους έξι μήνες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την πρώτη χρονιά που εφαρμόστηκε, το 2021, να δώσει μεγάλη τηλεθέαση στο ριάλιτι. Κάτι που δεν συνέβη όμως στις τρεις επόμενες χρονιές.

Λογικό, αφού το 2021 ήταν η χρονιά που παίχτηκε το μεγαλύτερο μέρος σε καθαρό ριάλιτι που οι Διάσημοι και οι Μαχητές συμμετείχαν και ήταν ανελέητοι στην ίντριγκα. Έτσι το μερίδιο του Survivor στην πίτα της τηλεθέασης κατέρρευσε, σε αντίθεση με τον κυριότερο αντίπαλό του, το Masterchef, που πέρυσι γνώρισε πολύ μεγάλη άνοδο.

Τώρα, το νέο Survivor θα επανδρωθεί από νέους παίκτες, διάφορων ηλικιών και σωματικών ικανοτήτων, αφού αυτή τη φορά βασίζεται 100% στην επιβίωση και πολύ λιγότερο στην αγωνιστικότητα. Οι στίβοι αναμέτρησης είναι διαφορετικοί, ενώ η στρατηγική για την επβίωση είναι στο πρώτο πλάνο. Οι συμμετοχές έχουν σχεδόν κλειδώσει για τους παίκτες που θα έχουν περισσότερο να αγωνιστούν για την καθημερινή τους επιβίωση και για την ασυλία που θα τους σώσει από την ψηφοφορία. Οι ομάδες αλλάζουν κι αυτές, αφού φέτος υπάρχουν φυλές.

Στην παραγωγή ψάχνουν εναγωνίως μάλιστα τα τελευταία 24ωρα και για παίκτες και σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπήρξαν κρούσης και στην τραγουδίστρια Ανχελίτα, που είχαμε δει και στο Big Brother, ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται να πάει και εξήγησε το γιατί…

Σάλος με selfie Ελληνίδας τραγουδίστριας - "Έβαλε στήθος" και το δείχνει!

Η Ανχελίτα, μάλλον η πιο σέξι παίκτρια του Big Brother, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι λόγω και της σχέσης της με τον συμπαίκτη Παναγιώτη Πέτσα, ωστόσο σήμερα έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εργάζεται ως τραγουδίστρια και μοντέλο και κρίνοντας από τις φωτογραφίες και σχόλια στο Instagram, το τελευταίο διάστημα έχει κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Και όταν εννοούμε μεγάλη, κυριολεκτούμε, καθώς αποφάσισε να… προσθέσει στήθος και βγάζει μάτι!

Δείτε την χθεσινή Selife που συζητήθηκε...

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της στο Instagram:

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΙΝ...