Αυτό που φημολογούταν όλες τις προηγούμενες ημέρες, τελικά υλοποιείται και μάλιστα άμεσα.

Νέο «Survivor» θα είναι στον «αέρα» στην έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν με το κανάλι του Φαλήρου να προχωρά στη «μάχη» του prime time με «οπλισμό» που παραδοσιακά κρατούσε για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς όταν τα προϊόντα μυθοπλασίας είχαν αρχίσει σε κάποιες περιπτώσεις να εμφανίζουν σημάδια κόπωσης.

Βέβαια η συγκεκριμένη επιλογή από τους ιθύνοντες του δικτύου του Φαλήρου και της Acun Μedya έχει λογική:

Το «Survivor» θα βρεθεί αντιμέτωπο με τη «Φάρμα» που φέτος θα έχει εντονότερα στοιχεία ριάλιτι επιβίωσης και από την άλλη η μεγάλη πλειοψηφία των φετινών σειρών είναι καινούργιες οπότε δεν θα έχουν προλάβει να χτίσουν σχέση συνήθειας με το τηλεοπτικό κοινό.

Ήδη το πρώτο τρέϊλερ που γυρίστηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη ξεκίνησε να «τρέχει» στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρει: ««Μια σπίθα, πολλοί ψάχνουν αυτή τη σπίθα για χρόνια. Γίνεται φλόγα και μένει μέσα μας για πάντα. Το Survivor είναι έτοιμο να σου δώσει αυτή τη σπίθα.

Αν δεν έχεις στρατηγική, αν δεν υπολογίσεις σωστά τα βήματά σου, αν δεν ζυγίσεις προσεκτικά κάθε σου λέξη, δεν θα επιβιώσεις. Μια απίστευτη περιπέτεια ξεκινά!

Ξεχωριστοί χαρακτήρες, όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν! Δάδες που δεν πρέπει να σβήσουν.

Το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του».

Ποιες είναι οι αυτές οι ρίζες; Βρίσκονται στο μακρινό 2003 στη Μαλαισία όταν το Mega λάνσαρε για πρώτη φορά το ριάλιτι στην εγχώρια τηλεόραση με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και φέτος λοιπόν – όπως και πέρσι – το «Survivor» δεν θα έχει ψηφοφορία κοινού ωστόσο το focus θα γίνει περισσότερο στο στοιχείο του ριάλιτι και πλέον στις πολύ δύσκολες συνθήκες επιβίωσης χωρίς καμία διευκόλυνση στο θέμα του φαγητού.

Τρεις διαφορετικές λίστες και η αμοιβή

To φετινό «Survivor» θα έχει «Διάσημους» και «Μαχητές».

Για τη δεύτερη κατηγορία υπάρχουν πολλές επιλογές από τα χιλιάδες βιογραφικά που έχουν φθάσει κατά καιρούς στην έδρα της Acun Medya στο Μαρούσι. Όσον αφορά στους «Διάσημους» σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να μην υπάρχει κανένας συμμετέχοντας από προηγούμενους κύκλους.

Ήδη καταρτίζονται τρεις διαφορετικές λίστες. Η πρώτη συμπεριλαμβάνει ονόματα που συζητήσαν τη συμμετοχή τους σε προηγούμενους κύκλους και οι συμφωνίες δεν προχώρησαν.

Η δεύτερη έχει κορυφαίους και αναγνωρίσιμους αθλητές με έμφαση στο χώρο του ποδοσφαίρου και η τρίτη, δημοφιλή πρόσωπα από του χώρο του θεάματος που δεν θα έχουν επαγγελματική δραστηριότητα στο α’ μισό της σεζόν.

Έμφαση εδώ θα δοθεί και σε κάποιους ηθοποιούς που ήταν στις περσινές σειρές όμως φέτος έχουν μείνει εκτός. Επιθυμία του καναλιού και της εταιρίας παραγωγής είναι να υπάρχουν πρόσωπα «πρώτης γραμμής» και εδώ η αμοιβή δύναται να φθάσει και τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ημερομηνία πρεμιέρας δεν υπάρχει ακόμη ωστόσο ο ΣΚΑΪ θέλει να βγει το ριάλιτι τουλάχιστον μια εβδομάδα νωρίτερα από τη «Φάρμα» του STAR και το λανσάρισμα της νέας μυθοπλασίας σε Alpha, Mega και ΑΝΤ1.

Πηγή: reader.gr