Εν μία νυκτί -κυριολεκτικά!- αποφασίστηκε η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου και του (σατιρικού, που είχε ανοίξει πολλά «μέτωπα» στο παρελθόν, με πολλές πολιτικές παρεμβάσεις σε ιδιοκτήτες καναλιών) «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», στο Mega.

Κι αυτό, αφού μόλις μία εβδομάδα πριν, ο ηθοποιός και δημιουργός μιλώντας σε podcast της Μαρίας Σολωμού, δήλωνε «άστεγος» τηλεοπτικά. Θυμίζουμε πως ο εμπνευστής του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» είχε μετακινηθεί από το Mega στον Alpha, στον ΑΝΤ1 μετά, παίρνοντας το υλικό των «Μήτσων», και στο Open αργότερα.

Στο μεσοδιάστημα είχε δημιουργήσει το podcast «Στο στόμα του Λάκη», που είχε αναρτηθεί από το News247 και το Newsbreak. Πώς επιτέυχθη ξαφνικά μία τέτοια συμφωνία, διόλου ευκαταφρόνητου οικονομικού κόστους, είναι ένα ερώτημα που δεν θα μείνει αναπάντητο για πολύ, αφού η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Λάκη στο Mega έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο.

Περιοδικό Down Tοwn Κύπρου

Ο Λαζόπουλος είναι η νέα μεταγραφή – βόμβα! Ετοιμάζει σάτιρα με… άγριες διαθέσεις

Ο Λάκης Λαζόπουλος συμφώνησε και επίσημα με το Mega και αυτή η εξέλιξη φέρνει αναστάτωση στην τηλεοπτική πιάτσα, αφού είναι ένα δυνατό όνομα.

Η συμφωνία έγινε στο παρά πέντε αφού η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει σχεδόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι διαπραγματεύσεις ψήνονται εδώ και αρκετό καιρό, όπως άλλωστε σας γράφαμε από προηγούμενα τεύχη. Τι ρόλο θα παίξει στην prime time ζώνη του καναλιού η είσοδος του «Αλ Τσαντίρι»; Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται να κάνει σάτιρα, και μάλιστα με άγριες διαθέσεις.

Η μέρα προβολής του «Αλ Τσαντίρι» θα είναι μάλλον το Σάββατο, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη αφού οι καθημερινές είναι γεμάτες από τις σειρές της τριάδας Ανδρέα Γεωργίου-Βάνας Δημητρίου-Κούλλη Νικολάου! Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγαπημένη εκπομπή επιστρέφει ζωντανά με live θεατές όπως ακριβώς τη γνωρίσαμε, ενώ η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τα τέλη Οκτωβρίου. Να πούμε ότι το αρχικό πλάνο είναι να βγαίνει στον αέρα μία φορά τον μήνα.

Η ανακοίνωση του Mega: «Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA και φέρνει ξανά στην τηλεόραση το θρυλικό Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Πληθωρικός και αεικίνητος. Ευθύς και καίριος. Με λόγο απλό, αλλά διεισδυτικό. Συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων δημιουργών της γενιάς του … Με το δηκτικό χιούμορ και τον καυστικό σχολιασμό του, ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA, για να υπηρετήσει “το πιο περήφανο λαϊκό είδος ψυχαγωγίας”, όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τη σάτιρα”».