Διέρρευσαν τα «προβλήματα που σχετίζονται με τη συμπεριφορά του στον χώρο εργασίας» για τα οποία απολύθηκε ο Τζερμέιν Τζίνας από το BBC

Ο διάσημος σχολιαστής που έπαιξε για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, τη Νιούκαστλ, την Τότεναμ, την Άστον Βίλα και την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και συμμετείχε 21 φορές με την Εθνική Αγγλίας, απολύθηκε από σχολιαστής του BBC για «ζητήματα που σχετίζονται με τη συμπεριφορά του στον εργασιακό χώρο» .

Ο αγγλικός Τύπος δημοσίευσε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής, φέρεται να παρενόχλησε μια γυναίκα για να του στείλει φωτογραφίες με μπικίνι αφού της έστειλε μια «φωτογραφία» με τα ιδιωτικά της μέρη) ενώ εργαζόταν για το BBC στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Η « Daily Star» αναφέρει ότι το BBC, το οποίο του πλήρωνε περισσότερα από 200.000 ευρώ ετησίως, περνούσε εβδομάδες για να συντάξει ένα αρχείο αποδεικτικών στοιχείων εναντίον του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος περιέργως ήταν ζωντανά στο talkSPORT όταν κυκλοφόρησε η είδηση ​​της απόλυσής του.

Η καταγγέλλουσα εξήγησε στην «Daily Mail» ότι αφού έλαβε τη φωτογραφία: «Έμεινα έκπληκτη, ένιωθα παραβιασμένη. Όλη την ώρα απαντούσα στα μηνύματά του επειδή ένιωθα ότι έπρεπε, η δουλειά μου ήταν να προσελκύω πελάτες, αλλά κρατώντας πάντα αποστάσεις και είπα ότι δεν θα το έκανα. Ήμασταν στο Κατάρ, όπου το σεξ εκτός γάμου είναι παράνομο. Αυτό που ήθελε θα μπορούσε να μας βάλει στη φυλακή για επτά χρόνια. Αλλά συνέχισε να επιμένει. Σκέφτηκα... "είσαι ξεδιάντροπος."

Η ακατάλληλη φωτογραφία

Και είπα... "Ας μιλήσουμε δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του και μου έστειλε μια φωτογραφία του πέους του... Δεν απάντησα και μετά μου έστειλε μήνυμα, "Δεν σου άρεσε;" και μετά από μερικά ακόμα μηνύματα με μπλόκαρε», δήλωσε.

Ο Τζίνας είναι παντρεμένος με την Έλι Πένφολντ Penfold εδώ και 13 χρόνια και έχει τέσσερα παιδιά, αρνείται τους ισχυρισμούς.