Μεγάλη ανατροπή με την πρεμιέρα του φετινού Survivor καθώς αλλαγές στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ φέρνουν νωρίτερα στις οθόνες μας το επιτυχημένο ριάλιτι.

Το φετινό παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο σκληρό καθώς όπως έγινε γνωστό, έρχονται αλλαγές που θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των παικτών. Ένα άκρως ανταγωνιστικό κύκλο θα δούμε τη φετινή σεζόν με τον Γιώργο Λιανό να αποκαλύπτει ότι οι παίκτες που θα συμμετέχουν θα είναι όλοι νέοι.

Επίσης, δεν θα υπάρχουν οι δύο ομάδες «Διάσημοι» και «Μαχητές» όπως τις γνωρίζαμε και οι διαγωνιζόμενοι θα είναι πρόσωπα κάθε ηλικίας, διάπλασης και δύναμης, που εκτός από σωματικές θα πρέπει να έχουν και στρατηγικές ικανότητες προκειμένου να μπορέσουν να παραμείνουν στο «Survivor».

Ακόμη, ο φετινός κύκλος του ριάλιτι θα είναι μικρότερος από τους προηγούμενους, ενώ αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται τα κάστινγκ για να βρεθούν οι παίκτες.

«Ο Γιώργος Λιανός δίνει το σύνθημα για την έναρξη του νέου κύκλου στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης αυτό το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ! Πιο στρατηγικό και πιο συναρπαστικό από ποτέ, το “Survivor” επιστρέφει στις ρίζες του, σε όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που το ανέδειξαν στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης. Γυναίκες και άνδρες, ξεχωριστοί χαρακτήρες που έχουν ένα κοινό: τη σπίθα που μπορεί να γίνει φωτιά, τη δίψα για περιπέτεια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σταθμού.

Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει και αρκετά ονόματα από τους παίκτες, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.  Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα καλά ενημερωμένο κανάλι στο Youtube, πέταξαν για τον Άγιο Δομίνικο, ακόμα έξι παίκτες, τρεις γυναίκες και τρεις άντρες, που θα μπουν στο Survivor τη δεύτερη εβδομάδα διεξαγωγής του ριάλιτι επιβίωσης.

Πρόκειται για τους:

  • Βλαδίμηρο Σηίκκη
  • Μιχάλη Κονδύλα
  • Γιάννη Κέλι
  • Χριστιάνα Γρηγοράσκου
  • Μαίρη Πετεινάρη
  • Μαρία Κερασιώτη

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Μιχάλης Κονδύλας είναι tiktoker και youtuber, με αρκετά καλά νούμερα, ενώ κάποια από τα βίντεο του όπως και οι αναρτήσεις του στο Instagram, αφορούν τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό, για τον οποίο ταξιδεύει συχνά στην Αθήνα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@kondylas.m)

Αυτή είναι η Μαίρη Πετεινάρη που θα κάνει… χαμό στο Survivor!

Λίγες μέρες μακριά από την επιστροφή του Survivor βρισκόμαστε πλέον, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ετοιμάζεται να σαρώσει τα πάντα στην τηλεθέαση, όπως κάνει σε κάθε χρονιά προβολής του.

Οι παίκτες ήδη βρίσκονται φυσικά στον Άγιο Δομίνικο, όπου ο Γιώργος Λιανός τους έχει υποδεχτεί και τους έχει προετοιμάσει κατάλληλα για όσα θα αντιμετωπίσουν. Παρούσα θα είναι και η Μαίρη Πετεινάρη, μια άκρως εντυπωσιακή αθλήτρια και μοντέλο, που θα μας κάνει να ασχοληθούμε μαζί της.

Η Μαίρη Πετεινάρη έχει πάρει μέρος και στα Ελληνικά Καλλιστεία 2024, παίρνοντας μάλιστα και τον τίτλο Miss Top Model.gr. Survivor:

Δείτε τη Μαίρη Πετεινάρη!