«Υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προϊσταμένου, του τμήματος των ειδήσεων και αποχώρησα από τη θέση του παρουσιαστή της “Αθλητικής Κυριακής”»: με τα λόγια αυτά ο Βασίλης Μπακόπουλος γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την ΕΡΤ, όχι όμως… από την ΕΡΤ.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για τον επαγγελματισμό τους και για τη διάθεση που είχαν για επιπλέον προσφορά. Νομίζω πως, σε μια 3ετία με πολλές απαιτήσεις από πλευράς εταιρείας, διαφοροποιήσεις στον τρόπο παρουσίασης των δελτίων, μεγάλες διοργανώσεις και πολλούς αστάθμητους παράγοντες, το πρόσημο είναι θετικό» κατέληξε.

Ο καλός δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα διαδεχθεί τον Μανώλη Σφακάκη (που πήγε στον ΑΝΤ1) στην καθημερινή, αθλητική εκπομπή του Action24, στις 18:00. Για δύο λόγους.

Πρώτον, επειδή στο Action24 έψαχναν αντί του Σφακάκη «γνωστό πρόσωπο» (λες και δεν υπήρχαν άλλοι, τέλος πάντων…).

Δεύτερον, ελέω των καλών του σχέσεων με τον επικεφαλής του Action24, Γιάννη Ντάλλα, από την εποχή του… Αστέρα Τρίπολης των Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκου, ιδιοκτητών του Action24.

Πώς έγινε πράξη; Εκμεταλλευόμενος διάταξη της ΕΡΤ που επιτρέπει σε εργαζόμενους να δουλεύουν στο κρατικό ραδιόφωνο και σε ιδιωτική τηλεόραση, γιατί δεν είναι ανταγωνιστικά Μέσα, υπέβαλλε αίτημα να φύγει από την τηλεόραση και να είναι στην ΕΡΑ Σπορ. Έτσι ώστε να είναι παράλληλα και στο Action 24.

Την ιστορική εκπομπή θα παρουσιάζει από την Κυριακή ο πολύ αξιόλογος Πέτρος Μαυρογιαννίδης.

Πηγή: nbozionelos.gr