Έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και στον Αντώνη Κανάκη για το πότε θα κάνουν πρεμιέρα οι «Ράδιο Αρβύλα» αυτήν τη σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αντώνης Κανάκης που είναι και ο παρουσιαστής – παραγωγός της εκπομπής, πρότεινε αρχικά τις 11 Νοεμβρίου.

Ο σταθμός όμως προτιμά και πιέζει για τις 4 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πιο πιθανόν είναι ισχύσει η επιθυμία του ΑΝΤ1.

Παρασκηνιακά, οι φήμες λένε ότι κάποιοι από τους υπεύθυνους δυσανασχετούν με την καθυστερημένη έναρξη της σατιρικής εκπομπής καθώς η επικαιρότητα τρέχει, ενώ όλο το πρόγραμμα θα έχει αρχίσει σίγουρα μέχρι τότε. Η

αλήθεια είναι ότι όπως σας έχουμε γράψει στο παρελθόν, ο Αντώνης Κανάκης φροντίζει να βάζει σαφείς όρους στο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 για την έναρξη και λήξη της εκπομπής του.

Επιτέλους αποκαλύφθηκε από την Ελένη Τσολάκη - Ο πραγματικός λόγος που κόπηκε το "Στην υγεία μας"

Στη μικρή οθόνη φαίνεται πως επιστρέφει για άλλη μια χρονιά η Ρούλα Κορομηλά, που «σάρωσε» με το μουσικό «Σπίτι με το MEGA».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινό Σουσού», η αγαπημένη παρουσιάστρια θα παρουσιάσει περιορισμένο αριθμό επεισοδίων του μουσικού σόου, περί τα 6 - 7, καθώς το MEGA αναμένεται να υποδεχθεί μετά από χρόνια τον Λάκη Λαζόπουλο.

Φυσικά, ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στο μεγάλο κανάλι με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», που αντί για Τρίτη θα προβάλλεται το Σάββατο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή η εξέλιξη αυτή θα βοηθήσει στην ουσία του Ρούλα Κορομηλά, καθώς πέρυσι υπήρχε τεράστιο πρόβλημα να βρουν καλλιτέχνες για να στήσουν πάνω τους ένα σόου. Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε πως αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που πριν μερικά αποφάσισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος να ρίξει αυλαία στην πετυχημένη εκπομπή «Στην Υγεια μας ρε Παιδιά»!

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Επιστρέφει! Έκλεισε η συμφωνία με την Ελένη Μενεγάκη - Νέα ημερομηνία

Μετά από τρία χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα του Mega, η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε τον κύκλο της! Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε σήμερα τους τηλεθεατές, τονίζοντας στο φινάλε «σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο.

Instagram

Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις κι ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα. Να είστε καλά, να περνάτε ωραία και όταν πέφτετε, να βρίσκετε ανθρώπους, προγράμματα, φίλους που σας κάνουν να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε ρε παιδιά, γιατί είναι υγεία! Να είστε καλά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ωστόσο, δεν θα μείνει για πολύ εκτός τηλεόρασης, γιατί υπάρχει ήδη συμφωνία για την επιστροφή της!

Όπως διαβάσαμε στο yupiii.gr, «Πολύ σίγουρους μάς βλέπω για την έλευση της Ελένης Μενεγάκη το β' μισό της σεζόν. Το γράφουν από εδώ, το υπονοούν από εκεί. Και τελικά πιστεύω πως η ξανθή της Άνδρου θα γελάσει αυθόρμητα και θα πει "νομίζετε". Προς το παρόν η δική μου αίσθηση είναι πως υπάρχει μια ανοιχτή συμφωνία που θα εξεταστεί το πότε θα ξεκινήσει, ανάλογα με το περιβάλλον της αγοράς μετά την πρωτοχρονιά»!