Λουκέτο βάζει η «On Time». Η εφημερίδα του ομίλου των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη, αν και οι πωλήσεις (ως λένε οι εργαζόμενοί της) ήταν παραπάνω από ικανοποιητικές, θα σταματήσει να κυκλοφορεί καθημερινά και θα διατηρηθεί μόνο το εβδομαδιαίο, σαββατιάτικο φύλλο.

Το γιατί λήφθηκε αυτή η απόφαση, δεν το γνωρίζουν ούτε οι (περίπου 15) εργαζόμενοι του φύλλου. Τους περισσότερους εξ αυτών θα τους «απορροφήσουν» σε άλλα μέσα του ομίλου.

Ακούγεται πως θέλουν από τον όμιλο να επενδύσουν περισσότερο στο digital. Και λογικό. Αλλά η και το ontime24.gr που υπήρχε, σχεδόν υπολειτουργούσε. Εγκαταλελειμμένο στη μοίρα του.

Φήμες ακούγονται και για την «Απογευματινή», που δεν έχει καν site ακόμη. Αλλά είναι απλά φήμες…

Η ημερήσια On time διακόπτει την κυκλοφορία της μετά από τέσσερα χρόνια και περίπου δύο μήνες. Είχε κυκλοφορήσει εν μέσω πανδημίας, τη Δευτέρα, 20 Ιουλίου (το πρωτοσέλιδό της με τη «μαύρη χήρα» εικονογραφεί τούτη την ανάρτηση), και ήταν η τρίτη εφημερίδα της κατηγορίας «ταμπλόιντ» μετά την Espresso και την Star.

Στο λογότυπό της υπήρχε η φράση «Τα νέα στην ώρα του», η οποία αργότερα έγινε «Το έγκυρο ημερήσιο tabloid». Η τιμή πώλησης ήταν ένα ευρώ και αυτή διατηρήθηκε έως το τέλος. Την ίδια τιμή είχαν και έχουν οι ανταγωνίστριες της.

Πηγή: dailymedia.gr - periodista.gr