Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και το επόμενο καλοκαίρι στον ΣΚΑΪ, καθώς η φετινή σεζόν είναι μία ιδιαίτερη σεζόν, με… κόψιμο σε όλες τις Lifestyle εκπομπές.

Ωστόσο, θα υπάρξουν κι άλλες αποφάσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα powergame διαβάζουμε πως «ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος έχει αρχίσει να προβληματίζεται (προσωπικά) για τις επιδόσεις του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Επειδή, λοιπόν, οι υπόλοιπες (όχι λίγες) ενημερωτικές εκπομπές πάνε από το καλό στο καλύτερο, αντιλαμβάνομαι ότι ενδεχομένως και να είναι η τελευταία σεζόν που η Σία Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ξεκαθαρίζω ότι επικαλούμαι τις αισθήσεις μου και μόνο»!

Ο Ζούλας δίνει το στίγμα του στον ΣΚΑΪ

Έμπειρος δημοσιογράφος και προερχόμενος από δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Ζούλας ενισχύει το ήδη από το καλοκαίρι ενισχυμένο περιεχόμενο του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου όσον αφορά στην ενημέρωση.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ανώτατου πλέον στελέχους του ΣΚΑΪ είχε συμβολισμούς: Έδωσε το παρόν στην ειδική προβολή που διοργανώθηκε για τους δημοσιογράφους στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή του ντοκιμαντέρ του διευθυντή της «Καθημερινής» Αλέξη Παπαχελά «1964 – 1974»: Η σκοτεινή δεκαετία».

Το ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα σε ζώνη prime time τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21.00 και θα διαρκέσει για έξι επεισόδια. Μετά την ολοκλήρωσή του η ζώνη θα παραμείνει στην ενημέρωση με ντοκιμαντέρ και εκπομπές έρευνας.

Επίσης, ο ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης οπότε και κορυφώθηκε η κρίση στη Μέση Ανατολή κάλυψε εκτενώς τα γεγονότα με συνεχή ροή ενημέρωσης.

Το βράδυ της Κυριακής μετά το δελτίο θα υπάρξει έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για την εσωκομματική εκλογή στο ΠΑΣΟΚ την οποία θα συντονίσει η Σία Κοσιώνη.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως η ενημέρωση αποτελεί αυτή τη στιγμή το κύριο μέλημα του ΣΚΑΪ.