Η είδηση βγήκε… έμμεσα. Χωρίς να διαδοθεί. Αίφνης ο ΑΡΤ FM, που επί χρόνια έπαιζε στους 103.3 στα FM και τον τελευταίο καιρό είχε «κατέβει» στους 102.7, έπαψε να μεταδίδει πρόγραμμα και να ακούγεται non stop μουσική -κυρίως ελληνική mainstream. Σταμάτησε να μεταδίδεται ακόμα και η καθημερινή αθλητική εκπομπή του Γιάννη Καρατζαφέρη και του Νίκου Αβραμίδη.

Ο ΑΡΤ FM 102.7 ανήκει στο ΛΑΟΣ, το κόμμα που ίδρυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αδειοδοτήθηκε βάσει του νόμου για τους κομματικούς σταθμούς και έχει δηλωθεί ως ραδιόφωνο ενημερωτικού χαρακτήρα. Όπως, ακριβώς, και ο 105.5 Στο Κόκκινο. Κομματικός σταθμός, νόμιμος. 

Προ μερικών εβδομάδων, όπως είχε επισημάνει ο Γιάννης Καρατζαφέρης στην εκπομπή του, άλλαξε συχνότητα και από την 90.6 που χρησιμοποιούσε τα τελευταία 18 χρόνια, «μετακόμισε» στην 102.7 που ήταν καταχωρημένη για αυτόν στα αρχεία του ΕΣΡ.
Τι συμβαίνει λοιπόν; Η συχνότητα έπειτα από δεκαετίες στην κυριότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη (κάποτε ως Radio City, μετά ως Ράδιο Άστυ και τελευταία ΑΡΤ FM) πέρασε στα «χέρια» του Νίκου Κοκλώνη. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κλεισμένο deal με την Barkingwell Media. 

Προ τριετίας ο Κοκλώνης είχε καταθέσει πρόταση για την εξαγορά του τότε Alpha 98.9 (νυν Talk Radio), έτσι ώστε να τον μετατρέψει σε μουσικό σταθμό. Εισπράττοντας, όμως, άρνηση από την ιδιοκτησία Βαρδινογιάννη.

Πηγή: sdna.gr

Συνάντηση Κασσελάκη με τον Κοκλώνη

Προ ημερών υπήρξε δημοσίευμα για ένα ραντεβού του Κασσελάκη με τον Νίκο Κοκλώνη, στο οποίο είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο εμπλοκής του στα τηλεοπτικά δρώμενα. Η αποκάλυψη αυτή είχε ενοχλήσει τόσο πολύ τον Κασσελάκη, που έφτασε στο σημείο να κάνει, που λέει ο λόγος, ΕΔΕ μεταξύ των συνεργατών του για το πώς διέρρευσε η είδηση της συνάντησης και κατ’ επέκταση το περιεχόμενο της συνομιλίας με τον Κοκλώνη. Ήταν τέτοια η ενόχλησή του, που μιλούσε ακόμα και για χρηματισμό ανθρώπων που είναι κοντά του προκειμένου να δίνουν πληροφορίες.



Με την ευκαιρία πάντως των ως άνω αναφερθέντων και της ανησυχίας του προέδρου Κασσελάκη ότι έχει διαρροές από τις συναντήσεις του, σπεύδω να τον ενημερώσω ότι εξ όσων με ενημέρωσε η πηγή μου, στη συνάντηση που είχε με τον Κοκλώνη μεταξύ των άλλων υποβλήθηκε και αίτημα από τον τελευταίο προκειμένου να εμφανιστεί, εκτός από την Καινούργιου, και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Πηγή: Big Mouth του powergame.gr