Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται τα στελέχη του προγράμματος του ΑΝΤ1 σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ του διευθυντή του Zappit, δημοσιογράφου Γιώργου Σκρομπόλα στο «Πρωινό Σουσού». Μετά από μια πρώτη «δοκιμαστική» περίοδο μερικών εβδομάδων, είναι σαφές ποιες ζώνες δεν πιάνουν τους στόχους της τηλεθέασης και χρειάζονται επειγόντως ενίσχυση.

Μία ζώνη που προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η πολύ πρωινή στη οποία για πολλά χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης κυριαρχούσε. Δυστυχώς, η φετινή πορεία του «Καλημέρα Ελλάδα» είναι απογοητευτική, με μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, ενώ την πρωτιά έχουν πάρει με διαφορά το «Happy day» και το «Κοινωνία Ώρα Mega».

Από τον ΑΝΤ1 διακηρύσσουν ότι στη συγκεκριμένη ζώνη ο άνθρωπος που έχει την πρώτη και την τελευταία λέξη είναι ο Γιώργος Παπαδάκης και κανείς άλλο. Επίσης, ότι η εκπομπή ευνοείται πάντα από την αλλαγή της ώρας στο τέλος Οκτωβρίου, οπότε κερδίζει πάντα πόντους τηλεθέασης.

Από την πλευρά τους κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ενισχύσουν την εκπομπή από άποψη προσώπων και θεματολογίας, με πρόσωπα από το ενημερωτικό τμήμα και όχι μόνο.

Κοινό μυστικό αποτελεί ότι ένα από τα προβλήματα που εντοπίζουν είναι και η τετράωρη διάρκεια του «Καλημέρα Ελλάδα», όμως ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ανένδοτος σε αυτό το ζήτημα κι έτσι θα συνεχίσει να παραδίδει σκυτάλη στον Γιώργο Λιάγκα στις 9:50.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του «Πρωινού Σουσού»:

Άσχημα νέα για Γιώργο Παπαδάκη και Ζέτα Μακρυπούλια - "Καμπανάκι" σε ΑΝΤ1!

Σκληρή και εξαιρετικά δύσκολη είναι η φετινή τηλεοπτική σεζόν, καθώς όλα τα κανάλια έχουν ενισχυθεί πολύ, έχουν επενδύσει στα προγράμματά τους και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.

Και μπορεί οι περισσότεροι να αναλύουν τις μετρήσεις για τα πρωινά προγράμματα και την Primer Time ζώνη, ωστόσο υπάρχουν και άλλες ώρες που γίνονται… μάχες. Μάλιστα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος φαίνεται πως δεν υπάρχουν κάποιες «σταθερές». Κάποια προγράμματα δηλαδή, που έχουν καθημερινά υψηλή τηλεθέαση, ασχέτως επικαιρότητας.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του OPEN, ακόμα και για τις εκπομπές των Γιώργου Παπαδάκη και Ζέτα Μακρυπούλια υπάρχει προβληματισμός στον ΑΝΤ1. Η (πολύ) πρωινή ενημερωτική εκπομπή, σπανίως πλέον κόβει πρώτη το νήμα και είναι συνήθως Τρίτη πίσω από MEGA και Alpha, ενώ αρκετές μονάδες σε σχέση με πέρυσι έχει χάσει και το Ρουκ Ζουκ!

Η Ζέτα Μακρυπούλια που ήταν η… Βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης τα τελευταία χρόνια, έχει δεχθεί δυνατό χτύπημα από την εκπομπή του MEGA με τη Δανάη Μπάρκα και παρότι συνήθως είναι στην πρώτη θέση, έχει πέσει από πέρυσι μέχρι και 10-15% τηλεθέαση.

Γιώργος Παπαδάκης: Έκανε σαρδάμ με το όνομα της Μαρίας Αναστασοπούλου – «Πού τη θυμήθηκα πρωί – πρωί;»

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου μπορεί να έχουν χωρίσει τηλεοπτικά τους δρόμους τους, ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» όμως αναφέρθηκε… έστω και καταλάθος το πρωί της Τρίτης στη δημοσιογράφο.

Ένα σαρδάμ είδαμε να κάνει ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, καθώς αντί να αναφέρει το όνομα του Γιώργου Γρηγοριάδη, τον αποκάλεσε Μαρία (Αναστασοπούλου).

Οι συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη διαχειρίστηκαν με χιούμορ το λάθος αυτό και στη συνέχεια ο παρουσιαστής ευχήθηκε για πρώτη φορά – on air – στη Μαρία Αναστασοπούλου για το νέο επαγγελματικό της βήμα στον ΣΚΑΪ.

Το σαρδάμ του Γιώργου Παπαδάκη

Γ.Π: Μπορεί το ετήσιο εισόδημα ενός πολίτη, Αλεξάνδρα και Μαρία… και Μαρία λέω… γεια σου ρε Μαρία Αναστασοπούλου. Πού τη θυμήθηκα πρωί-πρωί;

Γ.Γ: Απαντάω και στο Γιώργος, να ξέρεις…

Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Το διαζύγιο είναι βελούδινο, θα σε βλέπω»

Γ.Π: Εεε εντάξει, αυτά συμβαίνουν. Ήταν δυο χρόνια. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο καινούργιο ξεκίνημά της στον ΣΚΑΪ