Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας παραμένει ο Μάρκος Σεφερλής, καθώς ακόμα συζητείται η συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» με τα ξεσπάσματα και τις αναφορές του σε παρουσιαστές και παρουσιάστριες που του ασκούν κριτική, μίλησε για τις σχέσεις του με τον ΣΚΑΪ.

Αρχικά, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε: «Ποτέ δεν υπήρχε κακή σχέση με τον ΣΚΑΪ, γι’ αυτό και ήρθα εδώ. Αυτό είναι στο πλαίσιο της… καλής και έγκυρης δημοσιογραφίας που γίνεται για μένα. Πληροφορίες που δεν εξακριβώνουν ή που δεν υπάρχουν καν. Βγάζει ο καθένας ειδήσεις από το μυαλό του, για να δημιουργήσει στοχευμένα κακό σε έναν παρουσιαστή ή σε μία εκπομπή».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός επισήμανε: «Να δημιουργήσει σύγχυση, να πει ο τηλεθεατής «α θα κοπεί αυτή η εκπομπή, οπότε να μη τη βλέπω». Γενικά να δημιουργήσει αρνητική εικόνα για ένα προϊόν. Δεν υπάρχει τέτοια πληροφορία, είναι μόνο φήμες για έναν συγκεκριμένο σκοπό».

Ακόμη, ο Μάρκος Σεφερλής διευκρίνισε: «Θα συζητήσουμε και για το «Ορκιστείτε Παρακαλώ» και για άλλα projects που έχουμε προτείνει. Δεν έχω ακούσει ποτέ για τη φημολογούμενη ταξιδιωτική εκπομπή της Ευλαμπίας Ρέβη που θα πάρει τη θέση της δικής μου».

Την συγκεκριμένη συνέντευξη σχολίασαν στο πρωινό του OPEN, όπου μεταξύ άλλων αποκαλύφθηκε πως πέρυσι, σε συνέντευξη που είχε γίνει στον Μάρκο Σεφερλή είχε τεθεί σχετική ερώτηση μετά από άδεια για το αν θα βγει και πότε το «Ορκιστείτε Παρακαλώ», ο αγαπημένος ηθοποιός είχε απαντήσει θετικά, αλλά δεν την είδαμε ποτέ, καθώς… κόπηκε από το κανάλι!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 5ο λεπτό:

Πανέμορφες δίδυμες... τρέλαναν τον Μάρκο Σεφερλή - Δεν τις ξεχώριζε! (ΦΩΤΟ)

Οι δίδυμες Νάγια και Νατάσα, που ο Μάρκος Σεφερλής δεν μπόρεσε ξεχωρίσει, μπήκαν για δεύτερη φορά στην κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΙ και εντυπωσίασαν τόσο με την ομορφιά τους όσο και με τις μαγειρικές τους ικανότητες!

Οι αδερφές έχουν διάθεση για αστεία και αλλάζουν θέσεις για να μπερδέψουν, για άλλη μία φορά, τον Μάρκο με την ομοιότητά τους. Ο Έκτορας τις επαναφέρει στην τάξη και σηκώνουν μανίκια για να μαγειρέψουν «Τραγανή πανσέτα με πατατοσαλάτα και αβοκάντο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νάγια Μιαούλη (@nayiaaa___)