Έντονη διαφωνία και αμηχανία υπήρξε στο πλατό της Φαίης Σκορδά την προηγούμενη εβδομάδα όταν, στο διάλειμμα της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανακοίνωσε αιφνίδια ότι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, δεν θα παραστεί στην εκπομπή, καθώς θα πάει στην πανελλαδική πορεία για τα Τέμπη.
Διαβάστε επίσης...
Οι ιθύνοντες της εκπομπής, διαφώνησαν μαζί του, τονίζοντάς του ότι πρέπει να βρίσκεται στο πόστο του – «αλλιώς, κάτι τέτοιο θα εκθέσει τους υπόλοιπους που θα παρευρίσκονται στη θέση τους», όπως του τονίστηκε.
Οι τόνοι ανέβηκαν με τον ίδιο να είναι ανένδοτος και να μην υποχωρεί στην απόφασή του και με τη Φαίη Σκορδά να αποχωρεί από το πλατό για το καμαρίνι της, αμέσως μετά τη λήξη της εκπομπής…
Σε ό,τι αφορά πάντως στη συγκεκριμένη εκπομπή, αυτό που μάθαμε είναι πως ήδη η Κατερίνα Ζαρίφη, και παρά το ότι ήδη προσεγγίστηκε από τον ΑΝΤ1 και από το Open για δική της εκπομπή, έχει «κλείσει» με το «Buongiorno», ώστε να εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα στην εκπομπή (καταρχήν). Αυτό σημαίνει πως, κατά κάποιο τρόπο, διαταράσσονται οι όποιες ισορροπίες στην εκπομπή, και πως σίγουρα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε αυτήν από τη νέα σεζόν.
Πηγή: like.philenews.com
Ούτε Αντωνά ούτε Σκορδά! Λιάγκας: "Είσαι από τις πιο όμορφες που έχω δει"!
Είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης. Μόλις εμφανίστηκε σε σήριαλ, αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις με την ομορφιά της και ο Γιώργος Λιάγκας το είχε παραδεχθεί σε μία από τις πρώτες της συνεντεύξεις!
Ο λόγος για την πανέμορφη Δανάη Παππά, που εσχάτως μας απασχολεί με τον χωρισμό της...
Η ηθοποιός, που μίλησε για τη δυσκολία της να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε χάρη στο «Τατουάζ», άκουσε τον Γιώργο Λιάγκα να την ρωτά: «Πώς είναι να είσαι τόσο όμορφη;». Εκείνη γέλασε αλλά ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Είσαι μία από τις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου… Είσαι συγκλονιστικά όμορφη. Πώς την… παλεύεις; Σηκώνεσαι το πρωί και κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες: ‘’φτου σου κορίτσι μου;’’».
Τότε η Δανάη Παππά του απάντησε: «Είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω ‘φτου σου κοπέλα μου’. Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες αλλά δεν το χρησιμοποιώ».