Το J2US είναι ένα σόου που πιστεύει πολύ ο Νίκος Κοκλώνης και γι’ αυτό και είχε επαφές με κανάλια προκειμένου να το βάλουν στον προγραμματισμό τους σε αυτή την περίοδο, μέχρι το καλοκαίρι. Ο παραγωγός πιστεύει πολύ στο συγκεκριμένο σόου ενώ είναι και μία πολύ καλή ευκαιρία και για εκείνον να επιστρέψει στην τηλεόραση ως παρουσιαστής του J2US. Βέβαια, άλλες οι βουλές του Κοκλώνη και άλλες οι αποφάσεις των καναλιών.

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν κατάφερε να πείσει τα κανάλια να του δώσουν την ευκαιρία και έτσι το πρότζεκτ έμεινε στο… ψυγείο, καθώς θεωρήθηκε ακριβό και μεγάλο ρίσκο.

Αρκετά χρόνια πριν, στο «Πρωινό» του σχολιάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με… ευρώ. Όπως είπε, κάθε επεισόδιο κοστίζει στην εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη γύρω στις 280.000 ευρώ:

«Εγώ θλίβομαι. Σημασία έχει ότι το σόου του Κοκλώνη έχει 280.000 ευρώ το επεισόδιο. Το σόου που κάνει 10,8% είναι ό,τι πιο ακριβό στην ελληνική τηλεόραση, άρα κάποιοι άνθρωποι που είναι δίπλα του δεν του λένε να κάνει κάτι σωστά. Εγώ με χαρά να του πω και τζάμπα. Αν θέλει ο Κοκλώνης να χάνει 150.000 ευρώ από την τσέπη του… Χάνει λεφτά», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Μεγάλο χτύπημα Μαρινάκη - Deal με Κοκλώνη για θρυλική εκπομπή στο MEGA!

Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή. Αποκλειστικό ρεπορτάζ του «typologies», αναφέρει: «Συζητήσεις Mega  με  Κοκλώνη. Ο τηλεοπτικός σταθμός  συζητάει για να μεταδώσει το σόου “J2US”. Ο  παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων  έχει αποδεχθεί σύμφωνα με πληροφορίες την ιδέα  να μην  παρουσιάζει το πρόγραμμα  αλλά να μετέχει στην κριτική επιτροπή»!