Facebook Pixel Οι Κονγκολέζοι είναι οι πιο "προικισμένοι" άνδρες του κόσμου!
| 2012-10-01 13:52:00

Οι Κονγκολέζοι είναι οι πιο "προικισμένοι" άνδρες του κόσμου!

Οι Κονγκολέζοι είναι οι πιο "προικισμένοι" άνδρες του κόσμου!

Οι πιο "προικισμένοι" άνδρες στον κόσμο βρίσκονται -πού αλλού!- στη μαύρη ήπειρο και πιο συγκεκριμένα στο Κονγκό, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική ταμπλόιντ "Daily Mail".

Η έρευνα που διεξήχθη σε 113 χώρες του πλανήτη επιβεβαιώνει την περίφημη ατάκα του διάσημου μοντέλου, Χάιντι Κλουμ:«Εάν πας με μαύρο, δεν ξαναπάς με λευκό!». Μόνο που η ίδια παράτησε στα κρύα του λουτρού τον μαύρο άνδρα της για να βρεθεί στην αγκαλιά του λευκού σωματοφύλακά της.

Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της έρευνας από το Πανεπιστήμιο του Ολστερ, Ρίτσαρντ Λιν, οι γεωγραφικές παράμετροι παίζουν καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη του ανδρικού μορίου.

Το πέος των Κογκολέζων όταν είναι σε στύση αγγίζει τα 18 εκατοστά, ενώ των Κορεατών είναι μόλις το μισό!

Σε απόσταση αναπνοής ακολουθούν οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου στον Ισημερινό, καθώς το μόριό τους όταν ερεθιστεί φθάνει τα 17,7 εκατοστά.

Ακολουθούν οι άνδρες στην Γκάνα με 17,2 εκατοστά.

Στην Ευρώπη, οι Ισλανδοί κατέχουν τα πρωτεία αφού διαθέτουν το μεγαλύτερο ανδρικό μόριο στη γηραιά ήπειρο με μήκος 16, 5 εκατοστά.

Οι άνδρες στην Ιταλία δεν τα πάνε και άσχημα με 15,7 εκατοστά, ακολουθούν οι Σουηδοί με 14,9 εκατοστά, οι Έλληνες διαθέτουν πέος σε στύση 14,7 εκατοστών και οι Γερμανοί έπονται με 14,4 εκατοστά.

Οι λιγότεροι προικισμένοι άνδρες στον πλανήτη είναι αυτοί που κατοικούν στην Βόρειο και Νότιο Κορέα με μόλις 9,6 εκατοστά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags