Facebook Pixel Το σεξ πουλάει και στο ...θάνατο!
| 2012-11-14 15:50:00

Το σεξ πουλάει και στο ...θάνατο!

Το σεξ πουλάει και στο ...θάνατο!

Ρε τι κάνουν οι άνθρωποι για να πουλήσουν σε καιρό κρίσης...

Τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να διαφημίσει την ...πραμάτεια του, που είναι φέρετρα (!), βρήκε μια μεγάλη εταιρία στην Πολωνία.

Τα τελευταία χρόνια, η καινοτόμοι Πολωνοί θέλησαν να σπάσουν τα ...ταμπού και διαφημίζουν τα προϊόντα τους, για την ποιότητα των οποίων εγγυώνται γραπτώς, χρησιμοποιώντας καλλίγραμμες γυναίκες - μοντέλες με ψηλοτάκουνες γόβες και άκρως σέξι εμφανίσεις.

Μάλιστα, προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα και μετά τις αφίσες και τις κάρτες, τύπωσαν και ημερολόγια, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.
 
«Οι ιδιοκτήτες γραφείων τελετών είναι πολύ χαρούμενοι όταν λαμβάνουν τα ημερολόγια αυτά», υποστηρίζει ο Τόμας Κιλάρσκι που εκπροσωπεί την εταιρία «Lindner».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, οι πωλήσεις της εταιρίας έχουν εκτοξευθεί μετά την συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια.
 
«Πρέπει να σκεφτούμε το κοινό της εταιρίας, καθώς δεν πρόκειται για μεμονωμένους πελάτες αλλά για γραφεία τελετών. Νομίζω πως το ημερολόγιο κάνει τη δουλειά του. Άλλωστε ξέρουμε όλοι ότι το σεξ πουλάει!», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας ιδιοκτήτης γραφείου δημοσίων σχέσεων, βγάζοντας ουσιαστικά το ...καπέλο στον Κιλάρσκι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags