Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέρμα το σεξ στις δημόσιες τουαλέτες
| 2019-08-19 20:28:00

Τέρμα το σεξ στις δημόσιες τουαλέτες

Sportdog Team
 Τέρμα το σεξ στις δημόσιες τουαλέτες

 Έρχονται τα WC με τεχνολογίες αντι-σεξ!

Τους ασυγκράτητους εραστές σε δημόσιες τουαλέτες θέλει να σταματήσει η δημοτική αρχή σε μια παραθαλάσσια πόλη της Ουαλίας. Και για να το πετύχει είναι έτοιμη να εγκαταστήσει τα πιο ηθικά WC του κόσμου.

Το σεξ στις δημόσιες τουαλέτες στην ουαλική πόλη Porthcawl είναι τόσο πρόβλημα για τους πολίτες, που οι τοπικές αρχές προσανατολίζονται στην τοποθέτηση ειδικών τουαλετών αντι-σεξ.

Θα διαθέτουν αισθητήρες βάρους που θ΄ αναγνωρίζουν εάν έχουν μπει παραπάνω από ένα άτομο στο WC και αισθητήρες κίνησης που θ’ ανιχνεύουν τις βίαιες κι απότομες κινήσεις.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ασυγκράτητων Ουαλών, θα ηχεί η σειρήνα, οι πόρτες θ΄ ανοίγουν αυτόματα και ειδικοί πιτσιλιτήρες θα καταβρέχουν μέχρι το κόκαλο τους επίδοξους εραστές.

Οι φουτουριστικές τουαλέτες αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία από τον προσεχή Οκτώβρη, οπότε προλαβαίνετε λίγο σεξάκι σε δημόσια τουλέτα χωρίς να γίνεται μούσκεμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αντι-ερωτικές τουαλέτες θα κοστίζουν περί τις 170 χιλ. στερλίνες έκαστη. Ωστόσο, ήδη οι αντιδράσεις για την τοποθέτησή τους δίνουν και παίρνουν, ειδικά από υπέρβαρα άτομα και ΑΜΕΑ, που φοβούνται ότι θα βρουν το μπελά τους και ίσως και ν’ αρπάξουν καμιά πούντα αν βγουν βρεγμένοι στον ψυχρό καιρό της Ουαλίας.

Και μάλιστα, χωρίς, να έχουν κάνει και τίποτα πονηρό, εντός της υπερ-«ηθικής» αυτής τουαλέτας.

Πηγή: sputnik.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags