Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μήνυμα" Μαρτίνς σε ακριβοπληρωμένο άσο - Δεν… υπολογίζει τα 6 εκατ. - Αυτόν φέρνει με μεταγραφή!
| 2021-05-10 21:38:00

"Μήνυμα" Μαρτίνς σε ακριβοπληρωμένο άσο - Δεν… υπολογίζει τα 6 εκατ. - Αυτόν φέρνει με μεταγραφή!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μήνυμα" Μαρτίνς σε ακριβοπληρωμένο άσο - Δεν… υπολογίζει τα 6 εκατ. - Αυτόν φέρνει με μεταγραφή!

Ο Καλογερόπουλος... απογειώνεται και ο συγκεκριμένος προσγειώνεται απότομα. Ο Πορτογάλος κόουτς βάζει "ζόρια" σε ξένο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν πείθει με την απόδοσή του. Στον... αέρα η θέση του για τη νέα σεζόν, ποιος έρχεται.

Ολυμπιακός: Αρκετός κόσμος έχει σταθεί, δικαίως, στο πόσο καλό κάνει στην ομάδα του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς, βάζοντας στα βαθιά παίκτες όπως ο Σουρλής, ο Καλογερόπουλος και ο Τζολάκης. Πάντως, πέρα από το να δώσει ευκαιρίες μέσω των πλέι οφ ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει να στείλει και μηνύματα!

Για όσους αναρωτιούνται ο Γάλλος δεξιός μπακ, Λαλά, έχει αγωνιστεί μόλις σε 86΄ στα ματς των πλέι οφ, έχοντας χάσει βέβαια και τρεις αναμετρήσεις είτε λόγω τιμωρίας είτε λόγω τραυματισμού. Μάλιστα, πριν το ματς με την Τρίπολη είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής.

Όπως και να έχει ο ίδιος μπορεί να κοστίζει 6 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν πείθει κανέναν πως θα μπορεί να πάρει φανέλα βασικού τη νέα χρονιά. Εξάλλου είχε ήρθε για να την πάρει μέσα στη χρονιά, ωστόσο πλέον είναι τουλάχιστον ένα κλικ πίσω από τον Ανδρούτσο, ο οποίος σε κάθε ματς δίνει το 101%.

Μάλιστα, η κατάσταση του Λαλά έχει απογοητεύσει σε τέτοιο βαθμό τον Μαρτίνς, όπου πλέον δεν είναι κοινό μυστικό ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ρίχνει ματιές στην αγορά πέρα από αριστερό μπακ και για δεξί! Η ουσία είναι ότι ο Λαλά θα παίξει την παραμονή του στο ρόστερ στην θερινή προετοιμασία, έχοντας να ξεπεράσει και ένα μεγάλο... χάντικαπ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Casa de Papel o Καλογερόπουλος- Η τέλεια ληστεία με 6.000 για ταλέντο 20 εκατ.- "Χυλόπιτα" σε ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags