Το κίνημα με μία ανάρτηση στα social media της σελίδας του, γνωστοποίησε ότι θα συμμετέχει στις επόμενες εκλογές, ζητώντας την ψήφο των πολιτών.
Μάλιστα, στις αναρτήσεις του Παναθηναϊκού Κινήματος αναφέρονται και τα ζητήματα τα οποία θέτει ψηλά στην ατζέντα του, ενώ υπάρχει και η δήλωση του προέδρου του κόμματος, Ιωάννη Αλεβίζου.
Η ιστορία του Παναθηναϊκού Κινήματος
Το Κίνημα δημιουργήθηκε απο οπαδούς του Παναθηναϊκού με κύριο στόχο την επίλυση του γηπεδικού προβλήματος της ομάδας.
Συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου[1] και έλαβε 107 ψήφους,[2] αν και δεν διέθετε ψηφοδέλτια.[εκκρεμεί παραπομπή] Όποιος ήθελε να ψηφίσει το κόμμα έγραφε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ πάνω σε ένα λευκό ψηφοδέλτιο και ο δικαστικός αντιπρόσωπος έβαζε μία σφραγίδα για να θεωρείται έγκυρο.
Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 το Παναθηναϊκο Κίνημα αύξησε ραγδαία τα ποσοστά του, ανεβαίνοντας από τις 107 ψήφους που είχε στις εκλογές του Μαΐου σε 12.439 ψήφους, ποσοστό 0,20%.[3]
Περαιτέρω αύξηση των ποσοστών του κινήματος έγινε κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές 2014, οπότε και έλαβε ποσοστό 0,74%[4]. Στις Ευρωεκλογές του 2014 υποψήφιος του κόμματος ήταν ο ιστορικός Αλέξανδρος Κιτροέφ[5]. Επιτυχία θεωρήθηκε το γεγονός,[εκκρεμεί παραπομπή] ότι εξέλεξε έναν δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Αθηναίων.
Μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές του 2014 ο ως τότε πρόεδρος του κινήματος Θεόδωρος Μαραγκουδάκης παραιτήθηκε και η δράση του κινήματος ως πολιτικό κόμμα ανεστάλη. Δεν υπήρξε διάδοχος στη θέση του προέδρου. Παρέμεινε ως δημοτική παράταξη στο Δήμο Αθηναίων με επικεφαλής τον εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Νικόλαο Αβραμίδη.
Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 με δήλωσή του, δεν συμμετείχε[6], όπως και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 στο Δήμο Αθηναίων ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με το Παναθηναϊκό Κίνημα Νικόλαος Αβραμίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον υποστηριζόμενο από τη Νέα Δημοκρατία συνδυασμό "Αθήνα Ψηλά" του Κώστα Μπακογιάννη.