Facebook Pixel Σημαντική πρόταση στους Leaders από Παπανικολάου! Ελλάδα-Τουρκία δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση
Life
| 2023-11-08 16:00:00

Σημαντική πρόταση στους Leaders από Παπανικολάου! Ελλάδα-Τουρκία δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση

του Γεωπόλδου
Σημαντική πρόταση στους Leaders από Παπανικολάου! Ελλάδα-Τουρκία δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση

"Δεν είναι ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός! Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι", σημειώνει με νόημα ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR CHANNEL.

Μία πρόταση να στραφεί η Ελλάδα σε λαούς που αποτελούν ιστορικά μεγέθη όπως η πατρίδα μας έκανε ο Ηλίας Παπανικολάου στην αποφώνηση της εκπομπής «Leaders» τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR CHANNEL υποστήριξε, ότι Ελλάδα και Τουρκία δεν μπορούν να μπούνε στην ίδια πρόταση, από τη στιγμή που η τελευταία κατέχει την Κύπρο και απειλεί την ελληνική κυριαρχία.

«Την περασμένη εβδομάδα υποδεχτήκαμε στο κανάλι ένα γκρουπ Κινέζω συναδέλφων, οι οποίοι έρχονται στην Ευρώπη και κάνουν διάφορε ρεπορτάζ. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο σεβασμός τους για τον ελληνικό πολιτισμό. Με έκανε να αναρωτιέμαι, γιατί εμείς θέλουμε να βάλουμε στην πρόταση μαζί μας τους Τούρκους και να μη βάζουμε όλους αυτούς τους πελώριους, τους παγκόσμιους λαούς, με τους οποίους χέρι-χέρι προχωρήσαμε και φτιάξαμε αυτό που λέγεται πλανήτης. Γιατί να έχουμε τόση μεγάλη σχέση με την Τουρκία και να μην έχουμε με την Κίνα, την Ινδία, με τους Ρώσους, με τους Αιγύπτιους, με λαούς που πατούν αυτήν τη γη, όσα χρόνια και εμείς!», ανέφερε και κατέληξε:

«Παρακαλώ πολύ, σταματήστε αυτό το δίπολο, όσο μπορεί ο καθένας σας. Από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, από την κοινωνική σας ζωή. Ελλάδα και Τουρκία δεν είναι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός! Ελλάδα και Τουρκία είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση. Να φέρουν πίσω την Κύπρο, να σταματήσουν τις απειλές και τελειώσαμε. Αν μας γίνει συνείδηση θα μπορέσουμε να απολαύσουμε αυτό για το οποίο όλος ο πλανήτης μας αντιμετωπίζει, ως έναν αρχαίο λαό, ο οποίος έχει δώσει πράγματα στην πραγματικότητα».

Δείτε την παρέμβαση του Ηλία Παπανικολάου:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags